Nádherná příroda Viselské kosy, zážitková gastronomie i bohatý program – to vše na vás čeká na dovolené v Tristan Hotel & SPA ****. Ubytujete se jen kousek od Baltského moře v moderním pokoji s balkonem a klimatizací, vychutnáte si úžasnou polopenzi, odpočinete si v hotelovém wellness centru Isolda SPA a dobijete energii na pestré výlety a jiné zážitky. Hotel je navíc skvěle připravený na rodiny s dětmi – obří herna, zábavné animace a vybavení pokoje (dětská postýlka, vanička aj.) se postarají o dokonalý komfort.

O ubytování

Tristan Hotel & SPA **** je hotelový a wellness komplex, který se nachází v oblasti Viselské kosy, nedaleko Baltského moře (2,1 km). Těšit se můžete na všechny výhody přímořského letoviska – písečné pláže, svěží mořský vzduch a čerstvé ryby, ale i zajímavé výlety, bohatou nabídku aktivit pro celou rodinu a zasloužený relax.

Jen pár kroků od hotelu začíná přírodní park Viselská kosa (100 m) o celkové ploše 4 410 hektarů, kde můžete obdivovat opravdu nespočet přírodních krás. Součástí je například několik přírodních rezervací – Kąty Rybackie (500 m) coby hnízdiště kormorána černého a volavky šedé, Buky Viselské kose (26 km) s cca 150 let starým bukovým porostem nebo ornitologická rezervace Mewia Łacha (22,4 km). V okolí hotelu navíc vede celá řada turistických/nordic walking stezek a cyklostezek.

Pokud vás zajímá spíše historie a památky, navštivte Muzeum Viselského zálivu (1 km) v Kąty Rybackie věnované historii rybolovu a stavby lodí nebo nevšední kostel Nejsvětějšího srdce Ježíšova ze 17. století ve Stegně (7,3 km). Neváhejte navštívit ani větší města v okolí, například Elblag (38,2 km) nebo ˇGdaňsk (41,3 km). V Elblagu stojí za vidění především gotická katedrála sv. Mikuláše, Tržní brána ze 14. století nebo Elblaský kanál. Gdaňsk zaujme historickou továrnou Stary Żuraw, velkým ruským kolem na ostrově Olowianka, Muzeem 2. světové války a dalšími atrakcemi.

Moře a pláže

Cca 2 km od hotelu najdete pláž v Kątach Rybackich. Ta je široká cca 50 metrů, písčitá a s postupným sestupem do moře. V sezóně je zde zajištěné také skvělé zázemí – dozor plavčíků, plážové bary nebo půjčovny sportovního vybavení. V dosahu budete mít i další populární pláže baltského pobřeží, třeba pláž Stegna (8,5 km) nebo Jantar (14 km).

Kde budete spát?

Přivítá vás útulný dvoulůžkový pokoj typu Standard (25 m²) s balkonem. Všechny pokoje jsou moderně vybavené a mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem, klimatizaci a WiFi připojení. Vyspíte se na 2 komfortních postelích, které lze případně spojit do dvoulůžka. K vybavení pokoje patří také sada na přípravu kávy a čaje, psací stůl, televize a rozkládací pohovka, na které je možné ustlat přistýlku pro dítě.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Kobaltowa si pod vedením šéfkuchaře Kornela Winiarskiho zakládá na kvalitní gastronomii s využitím těch nejčerstvějších surovin. Dočkáte se zde tradičních i moderních pokrmů, lokální kuchyně i mezinárodních specialit a vegetariánských či veganských jídel. Personál kuchyně ochotně vyhoví také dalším dietním požadavků.

Kde budete relaxovat?

Náležitě si odpočinete v hotelovém wellness centru Isolda SPA, které zahrnuje krytý bazén s vodními atrakcemi, vířivku, venkovní plavecký bazén, suchou a parní saunu a solnou jeskyni s lehátky.

Cestujete s dětmi?

Tristan Hotel & SPA **** s hrdostí nese přízvisko "rodinný hotel", dokonalý komfort dospělých i dětí je tu zkrátka zaručen. Pokud cestujete s dětmi, můžete si nechat vybavit pokoj cestovní postýlkou s povlečením, plastovým nádobím a příbory, protiskluzovou podložkou do sprchy, nočníkem či dětským prkénkem, dětskou vaničkou, stoličkou pod umyvadlo a ohřívačem lahví nebo rychlovarnou konvicí.

O zábavu dětí se postará velká herna Mořský svět s měkkou podlahou, bazénem s míčky, obřími kostkami, výtvarnými pomůckami, hračkami, televizí a pohodlným posezením. Za hezkého počasí se děti vydovádí na venkovním hřišti a těšit se mohou i na bohatý animační program plný tematických her, workshopů vaření, výletů do přírody, zábavy v bazénu a dalších aktivit.

Něco navíc

Pokud náhodou nebude počasí vhodné na výlety, rozhodně nemusíte smutnit. Spoustu zábavy si užijete i přímo v hotelu. Čeká tu na vás bowlingová dráha, Moon Club s kulečníkem, stolním fotbalem, videoherním automatem, šipkami a konzolemi Xbox a PlayStation 3 nebo hotelová knihovna.

Sportovní nadšenci mohou obsadit tenisový kurt, dát si do těla v moderně vybaveném fitness centru o rozloze 100 m² nebo využít půjčovnu horských kol.

Tristan Hotel & SPA ****

Tristan Hotel & SPA ****

Rybacka 17 , Kąty Rybackie
Polsko

Provozuje společnost:
Przedsiębiorstwo Produkcji Łożysk Ślizgowych Andrzej Szumko sp. j. IČ: 170191130


55 26 72 600

hotel@tristan.com.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
70 Zł/pobyt
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od moře
1,8 km
Zastávka
0,1 km

Tipy na výlet

Baltské moře

Baltské moře Tip na výlet

Široké, bílé, písečné pláže a v Polsku? Ano, je to tak, Baltské moře všechno tohle nabízí. A jako bonus: bez dlouhých řad slunečníků a stovek turistů. Kousek od pláží navíc najdete pohádkové borové lesy, krásnou severskou architekturu a často i bohatou historii. A to vše jen cca 400 km od českých hranic (v závislosti na výchozím bodě) za příznivé ceny. Baltské moře sice není tak teplé jako Mácháč nebo třeba Jadran, přes léto má voda teplotu okolo 20 °C a tropická vedra zde moc neočekávejte, teplota vzduchu bývá obvykle kolem 25 °C. Spíše se připravte na vítr. Jestliže se budete chtít vydat na aktivní dovolenou u moře, vydejte se do některých z baltských letovisek Gdynia, Kołobrzeg, Międzyzdroje nebo Sopoty a užijte si skvělou symbiózu relaxu, nádherných měst s dechberoucí architekturou a výlety do přírody, zábavou i historií. Navíc si odsud snadno můžete udělat delší výlet lodí do Litvy, Lotyšska či Estonska.

Více informací
Město Elblag
Město Elblag
Město Gdaňsk
Město Gdaňsk
Molo v Sopotech
Molo v Sopotech