Vyrazte na výlet do Krakova a užijte si ubytování v centru města, jen 5 minut chůze od Schindlerovy továrny a dalších monumentů. Aparthotel Lwowska 1 vás okouzlí krásnými designovými pokoji, moderním Wellness&SPA centrem a vynikající snídaní ve formě bufetu. Jeho lokalita je ideální k objevování všech krás Krakova, včetně Královského hradu a Starého města. Po nabitém dni můžete navíc využít slevy do restaurace nebo na wellness procedury.

O ubytování

Aparthotel Lwowska 1 se nachází v polském Krakově, ve čtvrti Podgórze, jen 5 minut chůze od Šindlerovy továrny a s krásným výhledem na Náměstí hrdinů ghetta. Z hotelu to budete mít jen kousek ke krásným historickým památkám, skvělým restauracím a na nejrůznější kulturní akce, kterými město pravidelně ožívá. Kromě Schindlerovy továrny najdete v okolí hotelu také fragmenty zdi, která ohraničovala židovské ghetto, židovské muzeum v lékárně Apteka Pod Orłem (210 m) a historické Muzeum Podgórza (500 m).

Na druhém břehu řeky Visla potom čeká Stará Synagoga (1 km) z 15. století, a hlavně návrší Wawel (2 km), na kterém stojí Královský hrad a katedrála sv. Stanislava a Václava ze 14. století. Úbočí Wawelu ukrývá také Dračí sluj opředenou historickými legendami. Od Wawelu už to budete mít jen kousek ke Starému městu (2,3 km) s Královským rynkem, Mariánským kostelem, Floriánskou bránou a dalšími památkami, z nichž některé najdete i na seznamu UNESCO.

Pokud si chcete od historických monumentů na chvíli odpočinout, vyrazte na procházku do krajinného parku Bielany-Tyniec (4,1 km), kde si užijete nejen krásnou přírodu, ale i zábavu na lanových překážkách. Navštívit můžete také krakovskou zoologickou zahradu (8,6 km) s více než 1400 zvířaty nebo Vodní park (6,4 km) s tobogány, saunovým světem, pirátským ostrovem a dalšími atrakcemi, který patří k největším aquaparkům v Evropě.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z cca 150 designových pokojů či apartmánů, které spojuje mírně industriální styl a především interiér vyladěný do detailu. Všechny pokoje jsou klimatizované, každý má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a samozřejmě nechybí ani WiFi připojení.

Podkrovní pokoj měří 24 m² a nabídne útulný prostor se šikmým stropem a vikýřovými okny. Postele v pokoji mohou být oddělené nebo spojené do dvoulůžka, ubytuje maximálně 2 osoby. K dispozici budete mít také televizi, pracovní stůl, set na přípravu čaje a kávy, fén na vlasy a toaletní potřeby.

Pokoj Superior má plochu 27 m² a je vybavený manželskou postelí o šířce 160 cm, minibarem, sadou na přípravu kávy a čaje, televizí a pracovním stolem. V koupelně jsou také toaletní potřeby a fén na vlasy. Některé pokoje mohou mít i vlastní kuchyňský kout.

Pokoj Deluxe je velký 30 m², díky tomu se v něm kromě 2 postelí (možno spojit do dvoulůžka) najde místo i na přistýlku pro 3. osobu. K vybavení pokoje patří minibar, televize, sada na přípravu kávy a čaje, pracovní stůl, toaletní potřeby a vysoušeč vlasů. V některých pokojích je také kuchyňský kout.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Zielonym Do Góry vás přivítá útulným interiérem a zaujme originálním menu s rozmanitou nabídkou pokrmů té nejvyšší kvality, včetně celé řady vegetariánských, veganských a bezlepkových jídel.

Kde budete relaxovat?

Hotelové Wellness&SPA centrum je naprostou oázou klidu. Perfektně si zde odpočinete ve finské sauně i v parní lázni a dopřát si můžete také skvělou masáž nebo luxusní kosmetickou proceduru, například peeling či zábal.

Aparthotel Lwowska 1 ****

Aparthotel Lwowska 1 ****

Lwowska 1 lok.14 , Kraków
Polsko

Provozuje společnost:
Lwowska Sp. z o.o. IČ: 122708807


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 40 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 69 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,2 km
Zastávka
0,2 km