Chcete si užít pobyt v klidné lokalitě, ale zároveň na dosah rušného Krakova plného atrakcí? Ubytujte se v zámeckém hotelu Dwór w Tomaszowicach, který leží ve vesničce jen 4 km od Krakova. Kromě nádherné zahrady se pyšní také komfortními pokoji a vynikající kuchyní. To okusíte formou snídaní či polopenze. Pro děti je tu připraven dětský koutek, v balíčku vás čeká také řada slev – do restaurací, zoologické zahrady i aquaparku.

Ověřeno Travelkingem

“Celý pobyt byl moc příjemný a odpočinkový. Bývalý zámecký areál s parkem má krásnou atmosféru a zrekonstruované prostory ubytování jsou pohodlné a moderní. V pokoji jsme se cítili jako doma a snídaně formou bufetu byly dostačující a chuťově moc dobré. Určitě doporučujeme navštívit i hotelovou restauraci, kde jsme si dvakrát dokonale pochutnali. Hotel má skvělou polohu asi 15 minut od centra Krakova, takže doporučujeme i prohlídku města. Pro ty, kteří hledají relax v klidném prostředí, je Dwor w Tomaszowicach ideální volbou.” Přečtěte si celou recenzi

Kristýna Kodrlová - Marketingový tým
Osobně ověřeno v: Říjnu 2023

O ubytování

Dwór w Tomaszowicach se nachází v malebné polské obci Tomaszowice vzdálené pouze 4 km Krakova. Vydejte se na pobyt ve výjimečném prostředí zrekonstruovaného zámku a zároveň v blízkosti nádherného historického města a několika památek UNESCO.

Areál hotelu se skládá z několika budov, které byly od 19. století součástí šlechtického panství. Dnes si zde hosté mohou užít moderní ubytování a špičkové služby s nádechem unikátní historické atmosféry. Jednotlivé budovy leží v rozlehlém zámeckém parku, který je dokonalým na procházky a odpočinek v přírodě.

Obrovskou výhodou hotelu je, že leží v bezprostřední blízkosti Krakova. Autem trvá cesta do centra města zhruba 20 minut. Dominantou města je královský hrad Wawel (12 km) nacházející se na pohorku nad řekou Vislou. Během návštěvy Krakova stojí za vidění také židovské město Kaziměř (18 km) či Hlavní náměstí (Rynek Główny) s kamennou tržnicí, kde se pořádají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů v celé Evropě. Pro množství historických a architektonických skvostů bylo centrum města zařazeno na seznam památek UNESCO. Návštěvu Krakova si můžete zpestřit také výletem do velkého aquaparku Krakow (15 km) či do zoologické zahrady (14 km).

Dwór w Tomaszowicach je ideální výchozí bod pro výlet k dalším dvěma památkám UNESCO. Během pobytu tak nezapomeňte navštívit královské solné doly Wieliczka a Bochnia (37 km). Pro otrlejší povahy doporučujeme koncentrační tábor Osvětim (66 km).

Kde budete spát?

Hotelové pokoje vás okouzlí moderním, stylovým interiérem. Zejména krásná koupelna s prostornou walk-in sprchou je opravdu potěchou pro oko. V každém z pokojů budete mít samozřejmě na dosah také WiFi připojení.

Pokoj Twin (18 m²) je primárně určený pro 2 osoby, je ale možné do něj umístit i přistýlku. K vybavení pokoje patří 2 jednolůžkové postele (200x90 cm), televize s plochou obrazovkou, psací stůl s židlí, minibar a sada na přípravu kávy a čaje. V koupelně najdete kosmetiku a vysoušeč vlasů.

Pokoj Double je úplně stejný jako varianta Twin, pouze s tím rozdílem, že namísto 2 samostatných postelí v něm najdete manželské lůžko (200x180 cm). Počítat tedy můžete s velikostí 18 m², plochou televizí, psacím stolem, setem na přípravu kávy a čaje, minibarem, toaletními potřebami a fénem. I tento pokoj umožňuje přistýlku.

Pokoj Studio je určený až pro 4 osoby a skládá se z obývací části a spacího patra. V obýváku je rozkládací pohovka, křesla k posezení, televize, pracovní stůl, minibar a set na přípravu kávy a čaje. Spací patro zahrnuje pohodlnou manželskou postel a v koupelně nechybí kosmetika a fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Stylová restaurace Nowy Spichlerz je umístěna v prostorách bývalé sýpky, kde na vás čekají úžasné kulinářské zážitky. Tradiční pokrmy v moderním provedení jsou zde pod vedením zkušeného šéfkuchaře připravovány z těch nejkvalitnějších surovin od místních farmářů.

Cestujete s dětmi?

Pobyt si naplno užijí také děti. Čeká zde na ně venkovní ekologické hřiště s houpačkami a mnoha dalšími atrakcemi, které jsou vyrobeny ze dřeva s ohledem na okolní přírodu i zdraví dětí. Dále je tu vnitřní herna a společenská místnost se stolním tenisem a fotbálkem. V závislosti na sezóně probíhají v hotelu animační programy, u kterých se pobaví celá rodina.

Něco navíc

V areálu hotelu můžete v závislosti na ročním období podniknout spoustu zajímavých aktivit. Najdete zde zábavní zónu s hřištěm pro děti a minigolfem, relaxační zónu s lehátky a houpacími sítěmi a vzdělávací zónu, jejíž součástí je muzeum záchranářských vozů a nejrůznější výstavy.

Dwór w Tomaszowicach

Dwór w Tomaszowicach

Krakowska 68 , Tomaszowice
Polsko

Provozuje společnost:
Ziyad Raoof IČ: 003921634


+48 784 098 000

recepcja@dwor.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 40 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
13,8 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
15 km