Užijte si jedno z nejkrásnějších měst v Evropě v příjemném 4* Hotelu Sympozjum & SPA. Kromě tisíce historických památek a zákoutí Krakova, se můžete těšit také na hodinu v sauně, relaxaci při masáži a chutnou polopenzi. Dítě do 4 let má pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Sympozjum & SPA **** se nachází v klidné části Krakova u rozlehlého parku se skalami a jezerem Zakrzowek (1 km). Daleko to nebudete mít ani do historického centra s památkami, restauracemi a spoustou atrakcí.

Historické centrum města leží asi 3,5 kilometru od hotelu. K přesunu vám skvěle poslouží hromadná doprava, nejbližší zastávka totiž stojí jen pár desítek metrů od ubytování. V srdci jednoho z nejkrásnějších polských měst vás čekají starobylé uličky, tajuplná zákoutí a samozřejmě celá řada slavných památek.

Vaše kroky by nejprve měly vést do Starého města s úchvatným Hlavním náměstím (4 km), kde stojí ikonická katedrála a tržnice, které jsou součástí Seznamu kulturního dědictví UNESCO. V prosinci se Hlavní náměstí promění ve třpytivé adventní městečko, kde se konají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů celé Evropy.

Na procházku se vydejte na královský hrad Wawel s přilehlou Katedrálou sv. Stanislava a sv. Václava nebo objevujte židovskou čtvrť Kaziměř s obchůdky, bistry a připomínkami smutné historie. Střed města se dá obejít romantickou procházkou parkem Plenty (3 km). Nevynechejte ani návštěvu Schindlerovy továrny (3,7 km), kde se pravidelně konají komentované prohlídky. Dále můžete navštívit zoologickou zahradu (9 km) a spoustu muzeí, například umělecké sbírky Muzea Czartoryských (4 km) nebo Muzeum města Krakov (3,5 km).

Ze vzdálenějších cílů mezi turisty vyhrává solný důl Wieliczka (20 km), který je rovněž památkou UNESCO. Silný zážitek vás čeká v muzeu koncentračního tábora Osvětim (80 km), které vypráví smutný příběh židovských obětí druhé světové války.

Kde budete spát?

Ubytujete se v prostorném dvoulůžkovém pokoji Deluxe s moderním interiérem. K dispozici budete mít manželskou postel, vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem a nebude chybět ani klimatizace, LCD televize, rádio, telefon a příslušenství pro přípravu kávy a čaje. Odpočinete si na pohodlném křesílku nebo malé pohovce a pokud budete potřebovat něco vyřídit, bude vám k dispozici psací stůl se židlí a bezplatné připojení k WiFi.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je restaurace Rozmaryn, která nabízí evropskou kuchyni a pestrý výběr vín. Jídlo si vychutnáte v elegantním interiéru, který je jako stvořený pro romantické posezení s těmi nejbližšími. V průběhu dne se můžete občerstvit také v café baru, kde nabízejí dobrou kávu a spoustu dalších alkoholických a nealkoholických nápojů.

Kde budete relaxovat?

V hotelových lázních Crystal SPA hodíte starosti za hlavu a ponoříte se naplno do světa relaxace. Vybírat budete z široké nabídky wellness a beauty procedur, masáží a pečujících rituálů, jako jsou saunové ceremoniály. Nechte se rozmazlovat rukama profesionálů a dopřejte konečně svému tělu i mysli zasloužený odpočinek.

Kromě procedur vás ve wellness zóně čeká i finská a parní sauna, ve kterých si prohřejete celé tělo a necháte odplynout všechen stres. Po saunové seanci nebo příjemné masáži si dopřejete ještě chvíli klidu v relaxační místnosti s lehátky.

Hotel Sympozjum & SPA ****

Hotel Sympozjum & SPA ****

ul. Kobierzyńska 47 , Kraków
Polsko

Provozuje společnost:
Sympozjum Sp. z o.o. IČ: 356313980


+48 122618600

recepcja@sympozjum.com.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 25 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
8 km
Sjezdovka
15 km