Nádherná příroda, historické lázeňské město i turistické stezky, navíc jen 5 minut od českých hranic - takové je prostředí Hotelu St. George Family & Senior Spa *** v polském Kudowa Zdrój. Čeká vás polopenze v elegantní restauraci, wellness se saunou a alfa kapslí. Navíc dostanete k dispozici hůlky na Nordic Walking, anebo možnost hrát billiard. Ubytováni budete buďto v pokoji Standard, nebo Lux.

O ubytování

V Hotelu St. George Family & Senior Spa Kudowa-Zdrój *** si budete užívat nádherného přírodního i lázeňského prostředí a relaxovat v hotelových wellness zařízeních. Kudowa-Zdrój je polské lázeňské město vzdálené pouze 2 km od hranic s Českem. Vydejte se na výlet do aquparku (5 km) či do Muzea lidové kultury Sudet. Milovníci přírody by určitě měli navštívit Národní park Stolových hor, Bludné skály (10 km) či Velkou Hejšovinu (12 km), kde se natáčel film Letopisy Narnie: Princ Kaspian. Velmi oblíbený turistickým cílem je také Kaple lebek (4 km), ve které jsou lebky 3 tisíc lidí, obětí válek a epidemií z 18. století. Zimní vyžití nabízí nedaleká sjezdovka s vlekem či lyžařský areál Zieleniec (25 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném televizí s plochou obrazovkou, WiFi připojením, telefonem a vlastní koupelnou se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci i pochutnáte na výtečných pokrmech polské i mezinárodní kuchyně. Ráno načerpáte energii na bohatých bufetových snídaních. Večer se podávají servírované tříchodové večeře.

Kde budete relaxovat?

Spoustu nových sil načerpáte v hotelovém wellness centru s vnitřním bazénem, vířivkou, saunou a odpočinkovou zónou. Pokud preferujete aktivní dovolenou, zajisté oceníte fitness centrum.

Cestujete s dětmi?

Pro děti jsou v sezónně k službám animátoři, kteří je zaručeně zabaví. Pro rodinnou zábavu si na recepci můžete zapůjčit několik her.

Něco navíc

O zábavu během pobytu rozhodně nouze nebude. Na výlety po nádherné okolní přírodě si můžete zapůjčit hole na nordic walking. A večer si zahrajte třeba biliard.

St. George Family & Senior Spa Kudowa-Zdrój ***

St. George Family & Senior Spa Kudowa-Zdrój ***

ul. Kościuszki 180 , Kudowa-Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
Rutkowski LTD Sp. z o.o. IČ: 091155973


+48 74 866 7100

kudowa@st-george.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
5,7 km
Vzdálenost od lázní
3,6 km
Zastávka
4,8 km
Aquapark
5,8 km