Hotel Redyk Ski&Relax *** nabízí krásné horské výhledy a komfortní ubytování v blízkosti oblíbeného lyžařského střediska. V hotelovém wellness si užijete saunu a soukromou vířivku, využijte také slevu na vstup do termálů a zapůjčení kol a Nordic Walking holí zdarma. Pro děti je tu hřiště.

Ověřeno Travelkingem

“Krásný horský hotel, dostali jsme velký a stylově vybavený pokoj. Z vířivky je krásný výhled na okolní pohoří s Giewontem. Kuchyň tady mají velice kvalitní, s velkým výběrem u snídaně i večeře a opět s krásnými výhledy přes velká okna do přírody. Plus možnost snídat na terase, to bylo skvělé. Milovníkům hor doporučuji vyrazit na vrchol Wielki Giewont s nadmořskou výšku 1895 m.”

Nikola Průdková - Finanční tým
Osobně ověřeno v: Červnu 2019

O ubytování

Hotel Redyk Ski&Relax *** se nachází v nejvýše položeném polském městečku Ząb. Svým hostům tak nabízí dechberoucí výhled na pohoří Tatry. Nedalekému horskému městu Zakopané (5 km) se přezdívá hlavní zimní město, ale okouzlí vás za každého ročního období. Najdete v něm oblíbený lyžařský areál, nádhernou promenádu Krupówki, světově proslulý trh Pod Gubałówką i řadu historických budov. Milovníci zimních sportů to budou mít k nejbližšímu vleku pouze 2 km. Vydejte se také do blízkých Vysokých Tater, kde můžete zdolat nejvyšší slovenský vrchol Gerlachovský štít (40 km) či o něco nižší Lomnický štít. Ząb je dokonalou základnou pro výlety na kole a pěší turistiku. V blízkém regionu Podhale je velké množství turistických míst, lyžařských sjezdovek, cyklostezek i termálních bazénů.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním a elegantním dvoulůžkovém pokoji s balkonem a dřevěným nábytkem. Volit můžete mezi oddělenými postelemi nebo komfortním dvoulůžkem, k dispozici je také možnost přistýlky. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením a koupelnou se sprchou. Nechybí ani minibar, trezor a set na přípravu čaje a kávy.

Na čem si pochutnáte?

O příjemnou atmosféru během jídla v Restaurantu Redyk se postará elegantní interiér a překrásný panoramatický výhled z oken. Ráno si vychutnáte snídani ve formě bufetu. Večer se zde podávají servírované tříchodové večeře. V letní sezoně je v provozu příjemná terasa. Oblíbený alkoholický i nealkoholický nápoj a lehké občerstvení na vás čeká v hotelovém lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Toužíte po odpočinku daleko od hluku a každodenních starostí? V tom případě je Hotel Redyk Ski&Relax *** tím pravým místem pro vás. SPA zóna nabízí útulný interiér, špičkové vybavení i milý personál. Dokonalý relax si užijete ve vířivce, finské a infra sauně. Den si můžete zpříjemnit také některou z masáží a kosmetických procedur.

Cestujete s dětmi?

Na děti čeká velké venkovní hřiště, kde si užijí spoustu zábavy na čerstvém vzduchu.

Něco navíc

V hotelu se setkává tradiční architektura s moderním zázemím. Toto klidné a službami nabité místo již získalo mnoho ocenění, například Travellers' Choice 2016 od TripAdvisor, Certifikát kvality 2015 od TripAdvisor nebo zlatou medaili od portálu Hotels.com.

Redyk Ski&Relax ***

Redyk Ski&Relax ***

ul. Potoczki 20 , Ząb
Polsko

Provozuje společnost:
TATROPOL Stanislaw Bobak IČ: 490502495


0048 18 200 16 61

info@redyk.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,3 km
Aquapark
10 km
Sjezdovka
2 km
Běžkování
0,6 km