Polské městečko Lądek-Zdrój vás nadchne svou neobyčejnou lázeňskou atmosférou. Vychutnejte si všechny jeho krásy naplno a ubytujte se v Hotelu Mir-Jan SPA ***, kde si kromě skvělé polopenze dopřejete i rozmazlování ve wellness s neomezeným vstupem nebo při masáži. V ceně balíčku budete mít i neomezené fitness a slevu na koupel v historickém termálním bazénu Wojciech.

O ubytování

Hotel Mir-Jan SPA *** se nachází uprostřed nádherné přírody na březích řeky Biała Lądecka. Jedno z nejstarších lázeňských měst Evropy Ladek Zdrój leží jen 1 km od hotelu. Najdete v něm řadu historických památek, malebných parků, minerálních pramenů i lázeňský areál Wojciech (1,5 km) s léčebným bazénem pod velkou prosklenou kupolí. Zdolejte některý z nedalekých polských vrcholů. Nebo se vydáte na hranici s Českem na Kralický Sněžník (20 km)? Za lyžováním to nebudete mít v zimě daleko – nejbližší ski areál je vzdálen jen 2 km.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prostorném a světlém dvoulůžkovém pokoji s výhledem na horskou řeku a les. K vašemu pohodlí je pokoj vybaven satelitní televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou s fénem.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci kladou velký důraz na kvalitní stravu včetně domácí pečiva, dezertů a masových lahůdek. Těšit se můžete na tradiční polské pokrmy i lehká dietní jídla. Na své si přijdou i vegetariáni. Snídaně a brzké večeře se podávají ve formě bufetu. Během letní sezóny si vynikající místní speciality vychutnáte na příjemné terase s výhledem do okolní nádherné přírody. V zahradě v létě probíhají grilovací večery.

Kde budete relaxovat?

Nádherná okolní příroda přímo vybízí nejen k výletům, ale také k ničím nerušenému odpočinku. Součástí hotelu je bazén se slanou vodou, která má blahodárné účinky na pokožku i klouby. Pro malé hosty je připraven dětský bazén. Zarelaxovat dále můžete ve vířivce nebo při některé z profesionálních masáží a kosmetických procedur. Aktivní hosté zajisté ocení fitness centrum s výhledem do lesa.

Cestujete s dětmi?

Zábavu si zde užijí i malí hosté. Čeká na ně venkovní hřiště a dětský bazén. V hotelu je také herna s kulečníkem.

Hotel Mir-Jan SPA ***

Hotel Mir-Jan SPA ***

Kościuszki 78 , Lądek-Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
Hotel Mirjan Ladek sp. z o.o. S.K.A. IČ: 362671627


+48 516 006 646

mirjan@pnet.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 7 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od lázní
1,5 km
Sjezdovka
2 km
Běžkování
2 km

Tipy na výlet

Ladek-Zdrój

Ladek-Zdrój Tip na výlet

Polské lázně Ladek-Zdrój mají bohatou 750 letou tradici a patří k nejstarším lázním v celé Evropě. Lázně se pyšní svými léčivými prameny, které obsahují radon. Najdete je v krásné oblasti Zlatých hor. Návštěvníci lázní si dopřávají koupele, které mají spoustu příznivých účinků na lidský organismus. Především jsou pak nápomocné při kornatění tepen či nedokrvení organismu.

Králický Sněžník
Králický Sněžník
Kladská pevnost
Kladská pevnost
Kladské kostely
Kladské kostely