Po dni stráveném prohlídkami různých památek Krakova si rádi odpočinete v moderním Hotelu Orient ****. Ten nabízí širokou škálu rekreačních zařízení, jako je bazén, vířivka či sauna. Pochutnáte si na snídaních i na vynikající večeři.

O ubytování

Hotel Orient **** se nachází v klidné části Krakova ve vzdálenosti 6 km od středu města. Historické Staré město s Hlavním náměstím (8 km) je součástí světového dědictví UNESCO. Uprostřed promenád kolem řeky Visly leží královský hrad Wawel s přilehlou Katedrálou sv. Stanislava a sv. Václava. Oblíbenými cíli turistů jsou také židovská čtvrť Kaziměř (8, 5 km) nebo parková promenáda Planty (6 km) vedoucí okolo celého jádra města. Za kulturou a poznáním se můžete vydat do muzea letectví (4 km), do Muzea Czartoryských (7 km) nebo Muzeum města Krakov (7,5 km). Pouze 20 km od hotelu se nachází solný důl Wieliczka, který je rovněž památkou UNESCO. V prosinci se Hlavní náměstí promění v adventní městečko, kde se konají jedny z nejkrásnějších vánočních trhů celé Evropy.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném klimatizací, satelitní televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou s fénem. Chybět nebude ani psací stůl, telefon a lednička.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si vychutnáte snídani ve formě bufetu. Během dne se můžete posilnit v hotelové restauraci, která nabízí pokrmy polské a mezinárodní kuchyně. Za příznivého počasí probíhá v zahradě hotelu grilování s živou hudbou.

Kde budete relaxovat?

Hotel nabízí skvělé zázemí pro aktivní jedince. K dispozici je fitness centrum či solárium. Po náročném dni si můžete odpočinou v hotelovém wellness, jehož součástí je krytý bazén, finská sauna a vířivka.

Hotel Orient ****

Hotel Orient ****

Sołtysowska 25b , Krakov
Polsko

+48 126 469 100

orient.recepcja@geovita.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
8,6 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
5,8 km