Díky pobytu v hotelu Tarasy Wang *** si užijete wellness, turistiku i historii během jedné dovolené. Také si vychutnáte polopenzi a z horké venkovní vířivky budete pozorovat vrchol Sněžky. K dispozici jsou také sauny.

O ubytování

Hotel Tarasy Wang *** je nejstarší hotel v horském městečku Karpacz na polské straně Krkonoš, budova byla postavena už v roce 1897. Po nedávné rekonstrukci dnes nabízí prvotřídní služby včetně wellness s atmosférou tradiční skandinávské horské chaty. Hotel skvěle doplňuje sousední kostel Wang a nechává jej vyniknout v horské přírodě.

V okolí hotelu vede nespočet turistických a cyklistických tras. Zdolejte Sněžku z polské strany – lanovka na nejvyšší českou horu je od hotelu vzdálena pouze 1,5 km. Dále v tomto kouzelném údolí najdete několik krásných vodopádů i zajímavých skalních útvarů, včetně vodopádu Jodłówki (4,3 km) nebo umělého Divokého vodopádu (1,4 km).

Nedaleká lyžařská střediska Pod Wangiem Mały Ski Lift (450 m) a Winterpol (2 km) nabízí skvělé zázemí pro zimní sporty. Další oblíbený lyžařský areál ve Sklářské Porubě je vzdálen pouze 20 km. Za perfektním relaxem vyrazte do vodního parku Tropikana (1 km) s mnoha bazény a saunovým světem.

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování v moderně zařízených dvoulůžkových pokojích Standard Plus odkud budete mít výhled na hřebeny Krkonoš, krásný kostel Wang, do údolí či lesů. Oproti klasickým pokojům Standard jsou tyto pokoje prostornější a vybavené televizí, WiFi připojením, ledničkou a vlastní koupelnou se sprchou a fénem. Některé mají k dispozici také balkón, anebo rozkládací pohovku, která poslouží jako přistýlka až pro dvě děti.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci s nádherným panoramatickým výhledem na vás čekají vynikající pokrmy připravované z čerstvých lokálních surovin.

Kde budete relaxovat?

Na stres a každodenní starosti dočista zapomenete v hotelové SPA zóně. Najdete zde venkovní i vnitřní vířivku a saunový svět s finskou, infra a aroma saunou. Dopřejte si také některou z kosmetických procedur.

Tarasy Wang ***

Tarasy Wang ***

Na Śnieżkę 3 , Karpacz
Polsko

+48 757 619 451

rezerwacje@tarasywang.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 30 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,7 km
Sjezdovka
0,5 km
Běžkování
2 km