Odpočiňte si v lázních, které patří k nejstarším v celé Evropě a užijte si dokonalý komfort ve 4* hotelu Zámek na Skále. V ceně polopenze, neomezené wellness a další skvělé výhody.
Odpočiňte si v lázních, které patří k nejstarším v celé Evropě a užijte si dokonalý komfort ve 4* hotelu Zámek na Skále. V ceně polopenze, neomezené wellness a další skvělé výhody.

Luxusní hotel Zámek na Skále**** - pohádková dovolená kousek od česko - polských hranic

Toužíte po opravdu jedinečné dovolené? Pak vyrazte do polského hotelu Zámek na Skále****. Ten najdete v lázeňském městečku Ladek Zdrój (6 km od lázní) a přímo v Kladské kotlině. 

Krásné prostředí a unikátní ubytování v zámeckém prostředí nadchne i ty nejnáročnější zákazníky. Pro Čechy je prakticky za rohem - z Prahy i Brna sem dorazíte zhruba během tří hodin cesty autem.

Hotel nabízí maximálně komfortní ubytování, které odpovídá standardům 4*. Pokoje jsou zařízeny stylovým nábytkem a neustále připomínají, že váš dovolenkový rezort je opravdu přímo na zámku.

Těšit se můžete na snídani formou bufetu. Večeře se pak podává podle počtu hostů, formou bufetu případně servírovaná o 3 chodech: polévka, hlavní chod, dezert, v ceně voda.

Zámecké wellness - neomezený vstup

Přímo v hotelu je pro hosty k dispozici bohaté wellness centrum - zdarma tak můžete lenošit v parní lázni, jacuzzi nebo bazénu. Pokud chcete zažít opravdu skvělý relax, za doplatek si můžete objednat masáže, milovníci sladkostí pak určitě ocení třeba čokoládový zábal.

Léčivé radonové lázně

Polské lázně Ladek Zdrój patří k nejstarším lázním v celé Evropě. Najdete je v oblasti Zlatých hor. Lázně se pyšní svými léčivými prameny, které obsahují radon. 

Návštěvníci lázní si tak dopřávají radonové koupele, které mají spoustu příznivých účinků na lidský organismus. Především jsou pak nápomocné při kornatění tepen či nedokrvení organismu.

Hotel Zamek na Skale ****

Hotel Zamek na Skale ****

Trzebieszowice 151 , Lądek Zdrój
Polsko

Provozuje společnost:
NEYA Sp. z o.o. IČ: 015499798


+48 74 865 20 00

zamek@zameknaskale.com.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná