Vyrazte do Robenstein Aktivhotelu & SPA **** a užijte si krásnou přírodu Bavorského lesa, úžasné výlety i dokonalý relax ve wellness centru o celkové ploše 3 000 m² s vyhřívaným bazénem a saunami. Těšit se můžete také na výtečnou polopenzi, příjemné občerstvení ve wellness Vital baru a bonusovou kartu Nationalpark-Card Bayerischer Wald plnou zajímavých slev.

O ubytování

Stylový Robenstein Aktivhotel & SPA **** se nachází u městečka Zwiesel, v půvabné přírodě nedaleko národního parku Bavorský les. Lokalita je ideální pro nejrůznější túry, sporty i relax. Vypravte se sem za královským odpočinkem, který se v kombinaci s bavorským pohostinstvím stane nezapomenutelným zážitkem.

Na výlet si vyrazte do přírodní rezervace Hans-Watzlik-Hain (7,7 km), pojmenované po známém básníkovi, nebo do přírodní rezervace Johannesruh (10,8 km) s krásným lesem a působivými skalisky. Projděte se také po cestě Kneippweg (1,2 km) podél kanálu na plavení dřeva, ve kterém trénoval své léčebné metody spojené s otužováním farář Kneipp.

V městečku Bayerisch Eisenstein (10,6 km) můžete navštívit Železniční muzeum (1,4 km) na místě bývalého lokomotivového depa nebo kostel sv. Jana z Nepomuku se 45 metrů vysokou věží. Za kulturou se vydejte i do okolních obcí, okouzlující je třeba lázeňské město Bodenmais (9,7 km) se sklárnou Joska a skvěle se zabavíte v aquaparku ve městě Zwiesel (3,1 km).

V zimě si zase užijete stovky kilometrů udržovaných běžeckých tras a skvělou lyžovačku. Jen 6,6 km od ubytování najdete malé středisko Winterarena Glasberg, 20 minut autem vás potom bude dělit od lyžařského střediska Großer Arber s 9 sjezdovkami. Zajet si můžete i na českou stranu, třeba do Skiareálu Belveder (23,3 km) se 7 sjezdovými tratěmi nebo lyžařského střediska Špičák (23,8 km) se 7 sjezdovkami a čtyřsedačkovou lanovkou.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 90 komfortně vybavených pokojů. Součástí pokoje je vždy koupelna se sprchou nebo vanou a k dispozici budete mít také WiFi připojení a smart televizi.

  • Pokoj Junior měří 20 m² a je vybavený manželskou postelí, posezením s křesly a psacím stolem.

  • Apartmá Junior nabídne plochu 38 m², na které najdete prostornou manželskou postel, stolek s posezením a psací stůl.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace hotelu se může pochlubit pestrou nabídkou tradičních německých jídel v moderním podání, s originální inspirací z nejrůznějších světových kuchyní. Ve wellness centru se potom můžete občerstvit ve Vital Baru s nabídkou čajů, dalších nápojů i lehkých pokrmů. A večer si užijte posezení ve stylovém baru s elegantní atmosférou, kde si vychutnáte svůj oblíbený drink za zvuku příjemné hudby.

Kde budete relaxovat?

Úžasnou relaxaci si dopřejete v rozsáhlé hotelové wellness zóně o celkové ploše 3 000 m², kde najdete vyhřívaný vnitřní bazén, lesní saunovou vesničku s finskou saunou, parní lázní a infrasaunou, relaxační zahradu i slunnou letní terasu.

Robenstein Aktivhotel & SPA ****

Robenstein Aktivhotel & SPA ****

Stormbergerstraße 27 , Zwiesel
Německo

Provozuje společnost:
Fidelity Hotels & Resorts GmbH IČ: HRB104388


0049 9922 71 640

info@robenstein.de

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 19 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,9 km
Zastávka
3,7 km
Aquapark
3,1 km
Sjezdovka
6,6 km
Běžkování
7,3 km

Tipy na výlet

Bavorský les

Bavorský les Tip na výlet

Pohoří, které tvoří jeden celek se Šumavou a rozprostírá se podél českých hranic se na německé straně nazývá Bavorský les. Pro návštěvníky nabízí jedinečnou lesní přírodu, horská jezera a romantická údolí. Je zde mnoho možností pro pozorování zvěře. Pokud zdoláte některý z vrcholků jako je Velký javor, Luzný, Roklan nebo Ostrý, naskytne se Vám krásný výhled do okolní krajiny. V době ledové byly tyto vrcholky pokryty ledovcem. Dnes zde jako památku můžeme navštívit ledovcová jezera - například Roklanské jezero.

Část Bavorského lesa byla vyhlášena za Národní park Bavorský les. Jedná se o nejstarší národní park Německa. Turistům je k dispozici přes 300 km značených turistických cest a 200 km cyklistických tras.

Jaká místa nevynechat při návštěvě Bavorského lesa?

  • Stezku korunami stromů Neuschönau
  • Přírodní Kneippovu lázeň ve Spiegelau
  • Zvířecí výběhy u Informačního centra NP Bavorský les - Luzný
  • Za návštěvu také stojí Dům divočiny u Ludwigsthalu, Jelení obora v Scheuerecku nebo Westernové město Pullman City.

Příznivci zimních sportů ocení kolem 100 km běžkařských tras. Za špatného počasí se můžete vydat do Muzeua historie lesa a adrenalinový zážitek si odnesete z Lanového parku na Kadernbergu.

Více informací
Zwiesel - klimatické lázně
Zwiesel - klimatické lázně
AQACUR Badewelt Bad Kötzting
AQACUR Badewelt Bad Kötzting
Stezka korunami stromů Baumwipfelpfad
Stezka korunami stromů Baumwipfelpfad