Udělejte si dovolenou v krásné bavorské přírodě a zapojte se do dění v AktiVital Hotelu ***. Čeká vás pohodlné ubytování, polopenze a spousta vyžití. Hotel má vlastní termální wellness s bazénem i 3 saunami a nabízí také zajímavý program - túry s průvodcem, lukostřelbu, Qi Gong a další. Děti do 12 let mají pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

AktiVital Hotel *** leží v bavorském lázeňském městě Bad Griesbach a vítá každého, kdo sem přijede za odpočinkem, krásnou přírodou a termálními prameny. Pokud vám nebude stačit wellness přímo v hotelu, zavítejte do nedalekých termálů Wohlfühl-Therme (4 km) nebo do slavných lázní v Bad Füssing (20 km). Fanoušky relaxu při golfu zas nadchne blízký nádherný Golfclub Sagmühle (6 km).

Na výlet můžete vyrazit také do Pasova (26,2 km), ve kterém se setkávají řeky Ilzu, Dunaj a Innu. Ve městě si prohlédnete katedrálu sv. Štěpána z konce 17. století, Horní hrad ze 13. století, náměstí Rathausplatz s krásnou městskou radnicí či Nebeský žebřík se 321 schody, vedoucí do kláštera Mariahilf. Najdete zde také celou řadu zajímavých muzeí a s ohledem na roční období můžete navštívit pivní festival Volksfest nebo krásné vánoční trhy.

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném Junior Suite o ploše 44 m² se samostatným obývacím pokojem a ložnicí. Apartmán vás okouzlí moderním vybavením v minimalistickém stylu, k dispozici budete mít koupelnu se sprchovým koutem, trezor, minibar, telefon, WiFi připojení a televizi. Výhled do okolí si užijete z balkonu nebo terasy.

Na čem si pochutnáte?

Pravou bavorskou pohostinnost zažijete v Restaurantu & Café Wastl Wirt, kde vám naservírují vybrané delikatesy regionální i mezinárodní kuchyně. Pochutnat si můžete jak v útulném rustikálním prostředí restaurace, tak v zimní zahradě a na terase.

K večernímu drinku či sledování sportovních přenosů zve hotelový bar Charivari a v létě se každoročně otevírá slunná pivní zahrádka s výhledem na malebnou krajinu Rottalu a čerstvě čepovanými pivními speciály z pivovaru Arcobräu.

Kde budete relaxovat?

Hotel disponuje vlastními termálními lázněmi s léčivou vodou s obsahem fluoru, který příznivě ovlivňuje revmatismus i trávicí potíže. Načerpejte síly v bazénech nebo se prohřejte ve finské či infra sauně. Dopřát si zde můžete také masáž, ozdravné procedury nebo navštivte kosmetický salón, kadeřnictví či manikúru.

Něco navíc

Pro milovníky golfu máme dobrou zprávu – hotel je přímo obklopen nejkrásnějšími golfovými hřišti v Bavorsku. Ani v hotelu ale nebudete zahálet, můžete vyzkoušet lukostřelbu, meditaci, různá cvičení nebo si půjčit kola či Nordic Walking hole a vyrazit na toulky po okolí. V zimě vám zas pobyt zpříjemní běžkování nebo si půjčte sněžnice a zažijte netradiční procházku.

AktiVital Hotel ***

AktiVital Hotel ***

Prof.-Baumgartner-Str. 1 , Bad Griesbach im Rottal
Německo

Provozuje společnost:
Wunsch Hotel OHG IČ: 815234175


+49 8532 7080

info@aktivitalhotel.de

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 5 €/noc - v garáži, před hotelem zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od lázní
1,6 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
20 km
Sjezdovka
30 km