Dokonalá (nejen) rodinná dovolená v Borostyán Med Hotelu **** blízko Debrecenu čeká jen na vás. Prožijte pobyt v úchvatných palácových interiérech, vychutnejte si plnou penzi i welcome drink a zavítejte do krásného wellness s bazény, vířivkami a saunami.

Ověřeno Travelkingem

“Perfektní hotel, už jsem jej navštívil třikrát. Mají tu skvělý výběr z chutných jídel a personál je vždy připraven vám s čímkoliv pomoci. Moje čtyřletá dcera byla nadšená z tematických pokojů a moc se jí líbilo i v bazénech. Ve wellness najdete všechno, na co si vzpomenete. A každý den vám ještě zpříjemní odpolední svačina. Doporučuji, tohle místo stojí za návštěvu.”

Zoltan Horvath - Vedoucí obchodního týmu pro Maďarsko
Osobně ověřeno v: Červenci 2020

O ubytování

Borostyán Med Hotel **** postavený v zámeckém stylu se nachází uprostřed nádherné zahrady s jezerem, ve vesničce Tamásipuszta nedaleko Debrecínu, historických památek a přírodních parků.

Za památkami a kulturou můžete vyrazit do Debrecínu (19,9 km). Prohlédněte si zde reformovaný kostel z 19. století, Velký lesní park s jezerem a fontánami, zoo a zábavní park, velké tržiště s lokálními produkty, růžovou synagogu či katedrálu sv. Ann. O program se postará i vědecko-zábavní centrum Agora nebo aquapark Aquaticum Mediterranean Adventure Bath.

Na milovníky přírody zase čeká národní park Hortobágy (52, km), největší a nejstarší v Maďarsku, který se pyšní mimořádným přírodním bohatstvím včetně bažin, jezer a největší stepi ve střední Evropě. O něco blíže budete mít chráněnou oblast Hajdúság (27,9 km) s bohatou flórou a faunou.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v přepychovém zámeckém pokoji se stylovým interiérem. Každý pokoj disponuje klimatizací, LCD televizí, telefonem, WiFi připojením, trezorem, minibarem a vlastní koupelnou se župany a fénem. Kochat se můžete výhledem na jezírko nebo do zahrady.

  • Pokoj Standard je vybavený pohodlnou manželskou postelí a psacím stolem, neumožňuje přistýlky. Za příplatek je možné zvolit i pokoj s terasou.

  • Pokoj Superior je prostornější, kromě manželské postele v něm najdete také pohovku, nechybí psací stůl. I tento pokoj může být ve variantě s terasou.

  • Rodinný pokoj se skládá ze samostatné ložnice s manželskou postelí a dětského pokojíku s tematickou výzdobou inspirovanou oblíbenými animovanými pohádkami, jako je Medvídek Pú nebo Madagaskar.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se podávají snídaně, obědy i večeře formou bufetu. Ze široké nabídky lahodných jídel maďarské i mezinárodní kuchyně si vybere úplně každý.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness si užijete dokonalý relax. Najdete v něm venkovní termální bazén, bazén se slanou vodou s písečnou pláží, krytý bazén a 4 vířivky. Dále se můžete těšit na odpočinek ve finské, infra či aroma sauně a solné místnosti. Dopřejte si dále některou z masáží a wellness procedur.

Cestujete s dětmi?

Malí hosté budou uneseni z obrovského venkovního hřiště se spoustou atrakcí. Připraven je pro ně také dětský bazén a herna.

Borostyán Med Hotel ****

Borostyán Med Hotel ****

Akácos út 21 , Nyíradony
Maďarsko

Provozuje společnost:
Borostyán Med-Hotel Kft. IČ: 09-09-029928


+36 20 566 8888

info@borostyanmedhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,4 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
19 km

Tipy na výlet

Debrecen

Debrecen Tip na výlet

Jedno z největších měst Maďarska přitahuje turisty zejména zajímavou historií a spoustou památek, bohatou kulturou a proslavenou gastronomií. Kromě prvotřídních uzenin si v Debrecenu pochutnáte také na vynikajících vínech z blízké tokajské oblasti. Navštívit můžete jeden z místních architektonicky zajímavých kostelů či rekreační zónu Velký les.

ZOO a botanická zahrada Debrecen
ZOO a botanická zahrada Debrecen
Lázně Hajdúszoboszló
Lázně Hajdúszoboszló
Agora Science Centrum
Agora Science Centrum