Nádherná příroda národního parku Mátra, jedinečné maďarské památky, zábavné atrakce i luxusní relax – to vše na vás čeká při pobytu v Avar Hotelu **** Superior. Těšit se můžete na výtečnou polopenzi, moderní pokoje a obrovské, dvoupatrové wellness centrum, které se vám pravděpodobně ani nebude chtít opouštět.

O ubytování

Avar Hotel **** Superior se nachází v maďarském městečku Gyöngyös-Mátrafüred nedaleko pohoří a národního parku Mátra a cca 85 km od Budapešti. V okolí hotelu najdete hned několik unikátů – nejvýše položený zábavní park v zemi v lomu Sástó (4,2 km) a vůbec nejvyšší bod Maďarska, Kékestető (11,4 km), ze kterého můžete v zimě sjet dolů rovnou na lyžích.

Navštívit můžete také panství Orczy (6,3 km), ve kterém sídlí Muzeum Mátra. Dozvíte se více nejen o životě místní šlechty, ale i o přírodním bohatství regionu, v zahradě totiž najdete rozsáhlý přírodovědný pavilon. Na milovníky památek čeká také hrad Siroki (36,4 km) s jedinečnou expozicí, která vykresluje každodenní život Osmanů z 16. a 17. století.

A pokud si chcete užít trochu aktivnější zábavu, vyrazte na krytou motokárovou dráhu Mátra Kart (3,8 km), která je v provozu po celý rok. V zimě si zase nenechte ujít návštěvu moderního lyžařského areálu Mátraszentistván (24,1 km) s 10 sjezdovkami, večerním lyžováním a fun parkem pro nadšence do snowboardingu a freeskiingu.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortně zařízeném dvoulůžkovém pokoji Superior o ploše 22 m². Každý pokoj má vlastní balkon, ze kterého se můžete kochat výhledem do okolí, koupelnu se sprchovým koutem a fénem, klimatizaci, WiFi připojení, televizi, minibar, telefon a trezor.

Na čem si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky bude skvěle postaráno v hotelové restauraci, kavárně a Bowling baru. Restaurace zaujme moderním prostředím a výtečnými pokrmy maďarské, středomořské a mezinárodní kuchyně. V kavárně si vychutnáte příjemné hovory u krbu, s šálkem kávy či sklenkou vína. Bowling bar zase poslouží k večerní zábavě.

Kde budete relaxovat?

Obří hotelové wellness centrum se rozprostírá na 2 patrech a ploše přes 1 000 m². K odpočinku zde můžete využít:

  • Bazénový svět s krytým bazénem s hydromasážními prvky, vířivkou a dětským bazénem

  • Saunový svět s finskou saunou, infrasaunou, parní lázní, sanáriem, tepidáriem, solnou jeskyní, ledovou fontánou a solární loukou.

  • Privátní SPA zónu Sweet Harmony s romantickou hudbou a osvětlením, vířivkou, saunou, zážitkovou sprchou, minibarem, TV a DVD přehrávačem.

  • Masážní salon s pestrou nabídkou relaxačních procedur.

Cestujete s dětmi?

Do prostorného pokoje je možné nachystat dětskou postýlku, vaničku, nočník či záchodové prkénko. O zábavu těch nejmenších se postará venkovní dětské hřiště a vnitřní herna, ve které se v některých termínech odehrávají také animace.

Něco navíc

Aktivní jedinci mohou využít vybavené fitness centrum nebo venkovní workout park. Zabavíte se také u hry bowlingu.

Avar Hotel ****superior

Avar Hotel ****superior

Parádi 24 , Mátrafüred
Maďarsko

Provozuje společnost:
Avar Hotel Kft. IČ: 01-09-352529


+36 37 333 302

foglalas@avarhotel.hu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
4,9 km
Běžkování
22,7 km

Tipy na výlet

Pohoří Mátra

Pohoří Mátra Tip na výlet

Pohoří Mátra je nejvyšší pohoří Maďarska s nejvýše položenými vesnicemi i 4 nejvyššími vrchy Maďarska. Nachází se na severu země, a to zejména v župě Heves, částečně pak také v župě Nógrád. Pohoří Mátra je zároveň chráněnou krajinnou oblastí (Mátrai Tájvédelmi Körzet) se vzácnými a velmi cennými druhy rostlin. Tato lokalita se vyjímá také různými skalními útvary, jejichž dominantou je tzv. „Řada skal“ sklánějící se nad propastí. Výlet pohořím Mátra tedy bude mít naprosto vše!

Kam se v rámci pohoří vydat na výlet?

  • po národní Modré stezce na horu Kékes
  • do obce Mátraverebély na nejnavštěvovanější poutní místo v Maďarsku (Svatá studánka – Szentkút)
  • podívat se na Řadu skal a další skalní útvary
  • k nádherné vodní nádrži Csorreti
  • třetí nejvyšší hora Maďarska Galya-tető (Matranská hoľa), která je oblíbená zejména lyžaři
  • do lázní Mátrafüred (slovensky Matranské kúpele)
Chráněná krajinná oblast Kelet-Cserhát
Chráněná krajinná oblast Kelet-Cserhát
Město Eger
Město Eger
Hora Kékes
Hora Kékes