Užijte si pobyt plný odpočinku v atraktivní lokalitě lázeňského Egerszalóku s ubytováním ve stylových apartmánech Sweet-Life Wellness Apartments. V ceně je snídaně, láhev šampaňského, čokoláda na zub i vstup do wellness centra s vířivkou a saunami. Děti zase potěší hřiště či možnost opékání. A co je nejlepší? Termální lázně budete mít na dosah.

O ubytování

Sweet Life Wellness Apartments najdete přímo v centru lázeňského městečka Egerszalóku. Hlavní atrakcí jsou místní termální lázně, ke kterým to budete mít jen 200 metrů. V areálu o ploše 1 900 m² na vás čeká rovnou 17 bazénů s unikátní minerální vodou vyvěrající z hloubky 410 metrů, saunový svět, parní lázně, aromaterapeutické kabiny a další atrakce. Najdete zde také jedinečný Solný kopec (2,4 km) vytvořený vyvěrající termální vodou. Podobný přírodní úkaz je údajně k vidění jen na třech místech na světě.

Navštívit můžete také termální lázně a aquapark Demjén (4 km) nebo lázeňské městečko Eger vzdálené jen 8,5 km. Kromě místních lázní zde stojí za vidění také egerský hrad, jehož historie sahá až do 16. století, turecký minaret o výšce 40 m či neoklasicistická Bazilika, která je druhým největších chrámem v Maďarsku. Na výlet do přírody se vydejte do údolí Szilvásvárad (34,3 km) s překrásným závojovým vodopádem nebo k jezeru Tisza (47,7 km). To je považované za jedno z nejkrásnějších v Maďarsku a pyšní se divokou přírodou a bohatou faunou.

Kde budete spát?

Pokoje Superior najdete v přízemí, měří 25 m² a jsou vybaveny pohodlnou manželskou postelí, rozkládací pohovkou, kabelovou televizí, WiFi připojením a rychlovarnou konvicí. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo rohovou vanou, k dispozici navíc budete mít venkovní terasu.

Pokoje Deluxe jsou vybavené stejně jako varianta Superior, včetně vlastní koupelny, terasy či rozkládací pohovky. Jediným rozdílem je umístění - pokoje Deluxe najdete v prvním patře.

Pokoj Junior Suite (35 m²) uspokojí i náročnější hosty. Tento jednopokojový apartmán je vybavený postelí s nebesy z mangového dřeva, stylovou sametovou pohovkou a malým kuchyňským koutem. K dispozici budete mít i koupelnu s hydromasážním sprchovým koutem a soukromou terasu.

Apartmán Black Art Suite (45 m²) se skládá z ložnice s pohodlnou manželskou postelí a obývací části s rozkládací pohovkou, kuchyňským koutem a jídelním koutem. Těšit se můžete na koupelnu s rohovou vanou, pokoj ovšem nemá terasu.

Apartmán Family Grand nabízí nejvíce prostoru (70 m²), jde o variantu se dvěma ložnicemi, dvěma koupelnami (se sprchovým koutem a rohovou vanou), rozkládacími pohovkami a kuchyní s jídelním koutem. Z apartmánu je přístup na venkovní terasovitou chodbu.

Na čem si pochutnáte?

V moderní jídelně si každé ráno pochutnáte na bohatých snídaních formou bufetu. Nechybí čerstvé pečivo, ovoce, zelenina, uzeniny, sýry, vejce v různých úpravách a samozřejmě horké nápoje a džus. Zkrátka vše potřebné pro dobrý začátek dne. V létě je venku k dispozici posezení i altánek, můžete si tu připravit nějakou dobrotu na grilu či nad ohništěm.

Kde budete relaxovat?

Užijte si parádní odpočinek ve wellness zóně dle vašeho gusta. Využít můžete krásnou vířivku, infra a finskou saunu, aroma parní kabinu a relaxační místnost. Na dvoře je navíc také moderní saunový domek s infračervenou saunou, odpočinkovou zónou a sprchou. Domek je ovládaný na dálku přes telefon a je nutné jej zarezervovat dopředu, můžete si tak dopřát odpočinek v soukromí.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připraveno skvělé venkovní hřiště s trampolínou a houpačkami. Při pobytu se také můžete zapůjčit dětskou postýlku.

Sweet Life Wellness Apartments

Sweet Life Wellness Apartments

Széchenyi Street 38. , Egerszalók
Maďarsko

Provozuje společnost:
Marosvolgyi-Invest Kft. IČ: 24229153-2-10


+36 204 393 808

sweetlifeapartman@gmail.com

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od lázní
2 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2 km