Zažijte tu nejlepší dovolenou v maďarském Hévízu v luxusním Lotus Therme Hotelu & Spa ***** jen kousek od termálního jezera. Čeká vás chutná polopenze formou bufetu, welcome drink, každý den bylinné čaje. K tomu neomezený vstup do termálních bazénů a saunového světa. Co víc si u relaxační dovolené přát?

O ubytování

Lotus Therme Hotel & Spa ***** postavený ve středomořském stylu se nachází v obklopení zeleně v proslulém maďarském lázeňském městečku Hévíz. Světově unikátní biotermální jezero s lázněmi je od hotelu vzdáleno pouze 900 m. Historickým centrem města projdete příjemnou procházkou po promenádě.

Za návštěvu rozhodně stojí vyhlášené hévízské farmářské trhy, které probíhají několikrát týdně. Okolím nedalekého jezera Balaton (7 km) vede mnoho turistických tras, které vás provedou překrásnou místní přírodou. V malebném městečku Keszthely láká k návštěvě zámek Helikon (5 km) i zajímavá muzea (např. muzeum Balatonu).

Z Keszthely vyplouvají výletní plavby lodí, kterými se dostanete třeba na poloostrov Tihany s úchvatnou přírodou. Zpestřit pobyt si můžete také výletem k nádhernému jezeru Malý Balaton (20 km), na buvolí farmu Kápolnapuszta (30 km) či na hrad Sümeg (30 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji typu Standard s balkonem a vlastní koupelnou o rozloze 20-26 m². K vybavení pokoje patří klimatizace, WiFi připojení, LCD televize, trezor na cennosti, telefon, rádio, rychlovarná konvice, stolek s posezením a fén.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Corvinus si pochutnáte na lahodných pokrmech maďarské i mezinárodní kuchyně. Vše je připravováno z těch nejkvalitnějších čerstvých surovin a s ohledem na zdravé stravování.

Každý den pobytu zahájíte vynikající bufetovou snídaní. V pestré nabídce teplých i studených jídel najdete například čerstvé pečivo (včetně bezlepkového), sýry a uzeniny, ovoce, zeleninu a mléčné výrobky i jejich rostlinných alternativy. Bohatý výběr delikates vás čeká i během večeře ve formě bufetu. Na výběr jsou vždy i jídla pro vegetariány.

Ve stylovém Shali Mar baru probíhají denně večery s živou hudbou, které si můžete zpestřit oblíbeným koktejlem v jedinečném profesionálním provedení.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je také velké wellness centrum, které je dokonalou oázou klidu a pohody. K relaxaci i zábavě slouží celkem 6 vnitřních a venkovních bazénů, z nichž jeden je naplněný vodou z termálních pramenů Hévízského jezera.

Novou energii dále načerpáte v saunovém světě s finskou, parní, aroma, herbální a infračervenou saunou. Několikrát denně zde probíhají také oblíbené saunovací ceremoniály.

Nechybí ani vířivky a příjemná odpočinková zóna. Dopřát si můžete také širokou škálu masáží a kosmetických procedur.

Cestujete s dětmi?

V hotelu vám rádi zapůjčí dětské vybavení jako postýlky, vaničky, podložky na přebalování či vysoké židle v restauraci. Zábava čeká na malé hosty v herně a na venkovním hřišti.

Něco navíc

Pro aktivní jedince je k dispozici klimatizované fitness a tenisové kurty.

Lotus Therme Hotel & Spa *****

Lotus Therme Hotel & Spa *****

Lotuszvirag u. 1. , Hévíz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Hotel Garden Kft. IČ: 10804623-2-20


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,7 km
Vzdálenost od jezera
0,8 km
Zastávka
1 km
Aquapark
11 km