Vydejte se na skvělou relaxační dovolenou do maďarského města Harkány. Ubytováni budete v Xavin Hotelu **** jen 150 m od lázní, kde vás čeká chutná polopenze. Děti do 5 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Xavin Hotel Harkány **** se nachází v lázeňském městečku Harkány na nejjižnějším cípu Maďarska. Kromě vyhlášeného lázeňského areálu (400 m) a příjemného středomořského podnebí je zdejší oblast oblíbená také pro vynikající víno pocházející z místních vinohradů. Doslova pár kroků od hotelu se rozprostírá nádherný lázeňský park s fontánou a pohodlnými lavičkami. Dále zde najdete několik úchvatných kostelů, příjemnou promenádu Zsigmondy (700 m) a muzeum současného umění Futó László Pál. Na výlet se můžete vydat do nedalekého města Pécs (30 km), které nabízí řadu architektonických památek z tureckých dob a muzeí. Jedinečný památkový komplex nekropole ze 4. století je součástí Světového kulturního dědictví UNESCO. Ve vedlejším městečku Siklós (4 km) najdete několik pamětihodností z dob středověku a turecké nadvlády včetně hradu z 12. století.

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování v komfortním dvoulůžkovém pokoji s balkonem. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchou a fénem. Dále zde najdete i telefon, minibar a trezor.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je Oliva restaurant, kde si pochutnáte na bohatých bufetových snídaních i večeřích. Velký důraz je zde kladen na čerstvost a lokální původ surovin, ze kterých se připravují především pokrmy tradiční maďarské, ale i mezinárodní a středomořské kuchyně. Součástí restaurace je i příjemná zahrádka ve středomořském stylu. Svůj oblíbený nápoj a lehké občerstvení si můžete dopřát v baru Levanda.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru najdete krytý bazén, vířivku, solnou místnost i finskou a parní saunu. Dopřát si můžete také příjemnou profesionální masáž či kosmetické procedury.

Xavin Hotel Harkány ****

Xavin Hotel Harkány ****

Kossuth Lajos u. 43. , Harkány
Maďarsko

Provozuje společnost:
Thermal Media & Travel Hungary Kft. IČ: 0209082985


+36309272985

travelking@harkany.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
0,4 km