Dovolená pro dva i celou rodinu v maďarském lázeňském městě Hajdúszoboszló v Hotelu Négy Évszak Superior *** 50 metrů od lázní Hungarospa. Těšte se na chutnoupolopenzi, neomezený vstup do wellness centra s vířivkou i saunou, kupón na masáž a vstup do lázní (dle varianty).

O ubytování

Hotel Négy Évszak Superior *** se nachází v srdci města Hajdúszoboszló pouze pár minut chůze od největšího venkovního termálního areálu v Evropě. Hned za městem začíná nádherný národní park Hortobágy, který je zapsaný na Seznamu památek UNESCO. Historické památky, muzea a zoologickou zahradu najdete v blízkém Debrecínu (18 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji. Podmínky pro dokonalý relax zajistí postele z bio materiálu pro pohodlný spánek a antialergenními koberce (je možné zvolit i pokoj s parketami). Pokoje jsou vybaveny klimatizací, televizí, minibarem, trezorem, telefonem, WiFi připojením a vlastní koupelnou s fénem.

Na čem si pochutnáte?

Stylová hotelová restaurace Halász je zaměřena na typickou maďarskou kuchyni včetně vyhlášených rybích specialit. Ráno si zde vychutnáte snídani ve formě bufetu. Přes den je pak možné si objednávat pokrmy z jídelního lístku. Večer se servírují večeře. Vynikající zákusky, kávu a osvěžující nápoje vám rádi připraví v hotelové cukrárně.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness najdete vířivku, finskou saunu, solnou místnost, fitness centrum či solárium. Dopřát si můžete také některou z masáží a lázeňských procedur.

Hotel Négy Évszak Superior ***

Hotel Négy Évszak Superior ***

Jókai sor 12. , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Provozuje společnost:
MÉHES-M KFT IČ: 11837619-2-09


+36 52 273 140

info@hotelnegyevszak.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 3 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 1 500 Ft/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,8 km