Ubytování v tiché a klidné oblasti, ale zároveň blízko evropských velkoměst a termálů - přesně to vás čeká při pobytu v Hotelu Korona Panzió. V tradiční vidiecvkej budově vás čekají příjemné moderní pokoje a také výborné snídaně, nebo polopenze. Těšit se můžete i na celodenní vstup do termálních lázní a vaše dítě do 6 let bude mít celý pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Penzion Korona vás přivítá příjemnou rodinnou atmosférou. Nachází se v městečku Levél poblíž hranic se Slovenskem a Rakouskem. V nedalekém Mosonmagyaróváru (4 km) najdete krásné historické centrum s řadou barokních památek i středověkým hradem. Navštívit zde můžete také zajímavá muzea, galerie nebo třeba interaktivní expozici Futura o čtyřech prvcích života. Milovníci přírody by neměli vynechat návštěvu Neziderského jezera (30 km), které je na Seznamu světového dědictví UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji vybaveném televizí a vlastní koupelnou s ručníky.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci penzionu si pochutnáte na tradiční domácí kuchyni. Svůj den začněte snídaní výběrem z menu. K večeři si vyberete z bohaté nabídky specialit maďarské i mezinárodní kuchyně. Rozhodně byste měli ochutnat místní lahodné pokrmy z vepřového a hovězího masa či ze zvěřiny. Na své si ale přijdou i vegetariáni a milovníci sladkého. Bohaté chutě jídel zvýrazněte správným nápojem – na výběr budete mít z vynikajících maďarských vín, řady kvalitních brandy, domácích sirupů, kvalitní kávy a dalšího.

Korona Panzió

Korona Panzió

József Attila út 31. , Levél
Maďarsko

Provozuje společnost:
Niczki Korona Kft. IČ: 0809007449


+36 305 003 596

info@koronapanzio.com

Check In
00:00 - 24:00
Check Out
00:00 - 24:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7,3 km
Vzdálenost od lázní
5,7 km
Zastávka
1,1 km