Zažijte nezapomenutelnou dovolenou v apartmánech Kék Laguna jen kousek od unikátních lázní Egerszalók a Demjén. Každý den vás čekají snídaně formou bufetu, v apartmánech najdete kuchyňku pro přípravu dalších jídel. V ceně je celodenní vstupenka do termálních lázní v Egerszalóku, kde budete obdivovat i unikátní solný kopec.

O ubytování

Apartmány Kék Laguna se nacházejí v krásném lázeňském městečku Egerszalók nedaleko Egeru. Jen 350 m od ubytování najdete termální koupaliště Nosztalgia se 3 termálními bazény a saunou.

Hlavní atrakcí jsou potom místní termální lázně Hunguest Saliris (2,1 km). V areálu o ploše 1 900 m² na vás čeká rovnou 17 bazénů s unikátní minerální vodou vyvěrající z hloubky 410 metrů, saunový svět, parní lázně, aromaterapeutické kabiny a další atrakce. Najdete zde také jedinečný Solný kopec (2,4 km) vytvořený vyvěrající termální vodou. Podobný přírodní úkaz je údajně k vidění jen na třech místech na světě.

Navštívit můžete i termální lázně a aquapark Demjén (4,6 km) nebo lázeňské město Eger vzdálené jen 9,3 km. Kromě místních lázní zde stojí za vidění také egerský hrad, jehož historie sahá až do 16. století, turecký minaret o výšce 40 m či neoklasicistická Bazilika, která je druhým největších chrámem v Maďarsku. Na výlet do přírody se vydejte do údolí Szilvásvárad (35,2 km) s překrásným závojovým vodopádem nebo k jezeru Tisza (47,5 km). To je považované za jedno z nejkrásnějších v Maďarsku a pyšní se divokou přírodou a bohatou faunou.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním pokoji či apartmánu s moderním interiérem, vlastní koupelnou se sprchovým koutem, WiFi připojením a televizí.

  • Pokoj Superior (15 m²) nabídne manželskou postel, lednici, mikrovlnou troubu a rychlovarnou konvici.

  • Studio apartmán (36 m²) zahrnuje kuchyňský a jídelní kout, manželskou postel a pohovku.

  • Rodinný apartmán (65 m²) má kuchyň, malou jídelnu, ložnici a obývací pokoj.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci se každé ráno podávají bohaté a chutné snídaně formou bufetu. Ubytování má navíc terasu s posezením a prostor na grilování.

Kde budete relaxovat?

V malé wellness zóně si užijete relax ve venkovní vířivce s hydromasáží nebo ve finské a infra sauně.

Cestujete s dětmi?

Děti ocení zahradu s dětskými prolézačkami a pískovištěm.

Apartmány Kék Lagúna

Apartmány Kék Lagúna

Széchenyi út 44 , Egerszalók
Maďarsko

Provozuje společnost:
Sinkó Oszkárné IČ: 72067011-2-30


+36 20 953 5807

keklaguna2003@t-online.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
2,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
4,2 km
Sjezdovka
38,3 km