Ten nejlepší pobyt v Hévízu v luxusním hotelu Danubius Health Spa Resort Aqua **** kousek od jezera. V ceně neomezené wellness s bazény s termální vodou, saunami i fitness. Pro děti je připravena herna, hřiště i bazén.

O ubytování

Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel **** se nachází v lázeňském městě Hévíz nedaleko slavného termálního jezera (750 m). Malebné historické centrum města s promenádami, kavárnami a vyhlášenými farmářskými trhy doslova láká k příjemným procházkám.

Dominantou Hévízu je zmíněné termální jezero, označované za největší přírodní jezero s léčivou vodou na světě. Voda si zde udržuje příjemnou teplotu (nad 23 °C) po celý rok, dá se v něm tak koupat v jakémkoliv ročním období. Pára, která v zimě stoupá nad hladinu jezera, by dokonce měla mít pozitivní účinky na dýchací cesty a hlasivky.

Kromě plavání a vodních sportů na jezeře Hévíz můžete mezi své aktivity zařadit i cyklovýlety, například okolo jezera Balaton, legendárního „maďarského moře“, které je od Hévízu vzdálené jen 6 km. Děti i dospělí se spolehlivě vyřádí v zábavním parku Tavirózsa Kalandpark (2,5 km) s lanovým centrem, lukostřelbou, skluzavkami a dalšími atrakcemi.

Na výlet se vydejte do nedalekého Keszthely (6 km) kde můžete navštívit krásný zámek Festetics se stovkou různorodých místností a zámeckým muzeem Helikon s bohatou knihovnou čítající 100 000 knižních svazků. V Keszthely najdete také muzeum panenek, hraček či vozů Cadillac a Muzeum národních kostýmů, kde stojí 7 metrů dlouhá a 2 metry široká replika maďarského parlamentu kompletně sestavená ze šnečích ulit.

Kde budete spát?

Pokoje Standard (22 m²) jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, telefonem, WiFi připojením, trezorem, a vlastní koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem a fénem, lázeňskými ručníky, župany a toaletními potřebami. Nechybí ani šatník, psací stůl a křesla se stolkem. Ke dvěma lůžkům v pokoji je možné přidat i přistýlku.

Pokoje Superior (22 m²) nabídnou modernější interiér a oproti variantě Standard mají navíc set na přípravu čaje a kávy. Zbytek vybavení zůstává stejný, budete mít tedy k dispozici vlastní koupelnu, klimatizaci, psací stůl, stolek s posezením, televizi, WiFi připojení i trezor.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Aurea s krytou terasou a nádherným výhledem o vás bude po celou dobu pobytu dokonale postaráno. Podávají se zde především lahodné pokrmy tradiční maďarské kuchyně a místní speciality. Zároveň je k dispozici široká nabídka zdravých, nízkotučných a nízkokalorických jídel.

Ráno si vychutnáte bohatou snídani ve formě bufetu, taktéž oběd je podávaný formou švédských stolů s polévkami, saláty, těstovinami, grilovaným masem a dalšími specialitami. Během dne si můžete dát ovoce či bylinkový čaj v hotelovém lobby, v odpoledních hodinách si zase pochutnáte na kávě, pečivu či zmrzlině.

Na konci dne se můžete těšit na pestré bufetové večeře včetně nabídky sýrů a dezertů. Pokud dostanete chuť na oblíbený koktejl, vynikající kávu či lehké občerstvení, rádi vás obslouží v Baru Quint, kde se odehrávají večery s živou hudbou.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness a vodním světě zažijete na ploše 1 500 m² spoustu skvělého odpočinku i zábavy. Čekají na vás venkovní zážitkový a plavecký bazén (k dispozici v létě), krytý termální bazén a také bazének s vodní atrakcí. Pro děti je připraven vodní svět Aqualandia pro děti.

V saunovém světě najdete infračervenou, parní a dvě finské sauny. Samozřejmostí je ochlazovací bazének a odpočinková místnost. Dopřát si můžete některou z mnoha druhů masáží i lázeňských a kosmetických procedur. Součástí lázeňského areálu je také solná jeskyně, sluneční terasa a zahrada.

Cestujete s dětmi?

V hotelu se dostane té nejlepší péče i těm nejmladším hostům. V létě se v klubu Bubbles o děti postará školený personál. Přichystány jsou pro ně sportovní hry, kvízy, vodní dobrodružství a tvořivé dílny. Dále je k dispozici herna i venkovní hřiště. Spoustu zábavy si děti užijí ve vodním světě Aqualandia. Samozřejmostí je zapůjčení vybavení pro děti i dětská jídla v restauraci.

Něco navíc

Milovníky sportu potěší fitness centrum.

Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel ****

Ensana Thermal Aqua Health Spa Hotel ****

Kossuth Lajos u. 13. , Hévíz
Maďarsko

Provozuje společnost:
Danubius Hotels Zrt. IČ: 01-10-041669


+36 838 895 55

res1.aq@hu.ensanahotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 25 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od jezera
0,8 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,8 km