Chcete poznat všechny krásy Prahy? Cathedral Prague Apartments budou ideálním výchozím bodem! Ubytování je přímo u Staroměstského náměstí, jen kousek od Karlova mostu a blízko dalších významných památek. Těšit se můžete také na skvělé snídaňové menu a krásné pokoje v romantickém, dobovém stylu. Příjemným bonusem je sleva do restaurace.

O ubytování

Apartmány Cathedral Prague se nacházejí přímo v historickém centru Prahy, hned vedle Paláce Kinských, u Galerie moderního umění a 4 minuty chůze od slavného Pražského orloje na Staroměstském náměstí. První kroky při vašem poznávání města tak pravděpodobně povedou přímo tam.

Ze Staroměstského náměstí se pak vydejte příjemnou procházkou romantickými uličkami až ke Karlovu mostu (850 m). Z nejstaršího pražského mostu se vám naskytne pohled na Malou Stranu s Pražským hradem, který se tyčí nad městem. Na druhém břehu Vltavy se podívejte do Vojanových sadů (1,3 km) na barevné pávy nebo se vydejte až k Pražskému hradu s katedrálou sv. Víta (1,6 km).

Praha ale nabízí spoustu atrakcí i pro ty, kteří si na památky příliš nepotrpí. Máte rádi zvířata? Vyrazte do pražské zoo (7,4 km), Světa medúz (6,2 km) nebo Mořského světa (6,4 km). Za zábavou a relaxem se vydejte do největšího vodního světa ve střední Evropě – Aquapalace Praha (19,1 km), notnou dávku adrenalinu zase si užijete ve větrném tunelu Hurricane Factory (10,5 km).

Užít si můžete také nekonečné možnosti nakupování. Záleží jen na vás, zda dáte přednost luxusním obchodům v okolí hotelu, nebo obchodním centrům jako Palladium (550 m), My Národní (800 m) nebo Nový Smíchov (2,7 km). A nesmíme zapomenout zmínit, ze během adventu to budete mít z hotelu na ty nejkrásnější vánoční trhy na Staroměstském a Václavském náměstí jen pár minutek chůze.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze 13 útulných apartmánů s interiérem laděným do dobového, romantického stylu. K dispozici budete mít vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, televizi, trezor a WiFi připojení.

  • Pokoj Standard měří 12 m² a je vybavený manželskou postelí a odkládacími stolky.

  • Pokoj Superior má plochu 16 m² a najdete v něm manželskou postel a stůl s židlemi k posezení.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí budovy se nachází stylový Cathedral Café Lounge&Restaurant, kde si hosté mohou dát výbornou kávu, domácí dezert či výtečné speciality české a mezinárodní kuchyně.

Cathedral Prague Apartments

Cathedral Prague Apartments

Týnská 11 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
CATHEDRAL PRAGUE APARTMENTS s.r.o. IČ: 07017669


+420733305324

reservation-cathedral@p-a-g.cz

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 120 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 650 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
17,7 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavní město České republiky ležící na řece Vltavě se vyznačuje dlouhou a bohatou historií a je domovem řady důležitých kulturních památek. I proto je jeho historické centrum od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a obecně je považováno za jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Není divu, že pražské památky přilákají ročně miliony turistů z celého světa.

Ani vy byste si proto neměli nechat ujít:

  • Pražský hrad
  • Karlův most
  • Staroměstské náměstí s Pražským orlojem

Mezi další významné památky, které byste neměli minout, patří také například Josefov, Petřín nebo Vyšehrad. Když vás historie omrzí, můžete vyrazit za kulturou do Národního divadla, a s dětmi za poznáním do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Tróji, či vodními aktivitami v Aquapalace Praha. A pokud Prahu navštívíte v zimě, nenechte si ujít vyhlášené vánoční trhy s kouzelnou atmosférou.

A malý tip navíc: jestli toho chcete v Praze vidět co nejvíce, vyhraďte si na prohlídku města alespoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Více informací
Staroměstské náměstí a orloj
Staroměstské náměstí a orloj
Karlův most
Karlův most
Pražský hrad
Pražský hrad