Ubytujte se v klidné části Harrachova v srdci krásné přírody Krkonošského národního parku. Malebný Hotýlek na Mýtě je příležitostí k pohodové dovolené s mnoha turistickými atrakcemi na dosah. Objevte přírodní krásy, jako je Mumlavský vodopád, nebo se svezte po kilometrové bobové dráze. Odměnou vám po aktivním dni bude výtečná polopenze.

O ubytování

Romantická roubenka s poetickým názvem Hotýlek na Mýtě stojí v klidné části Harrachova na soutoku řek Jizery a Mumlavy. V létě i v zimě oceníte dostupnost turistického vyžití, které udělá radost jak nadšeným sportovcům, tak těm, kteří si chtějí na dovolené odpočinout v srdci přírody. Krkonošský národní park je příležitostí pro pestrou dovolenou se vším všudy.

V létě je okolí ubytování jako stvořené pro pěší turistiku a výlety na kolech. Vydáte se objevovat přírodní i kulturní zajímavosti po husté síti dobře značených tras se širokým spektrem náročnosti. Nevynechejte procházku k působivému Mumlavskému vodopádu (5 km), objevte Včelí naučnou stezku (5,9 km) anebo se procházejte po vrcholu Čertovy hory (9 km), kam vás vyveze lanovka. Přímo v Harrachově slibuje vzrušující zážitky 1000 metrů dlouhá bobová dráha (2,7 km).

Na výlet se vypravte také do nedaleké Rokytnice nad Jizerou (10 km), kde vás čeká adrenalin park, lanové centrum a zajímavé památky, jako barokní kostel sv. Michaela nebo několik muzeí. Tři muzea pak naleznete i v samotném Harrachově, konkrétně Muzeum skla (3,1 km), Hornické muzeum (6,3 km) a Ski muzeum (5 km).

V zimě se Harrachov a jeho okolí mění na ráj zimních sportů, a tak tu objevíte celou řadu vyhlášených lyžařských středisek. Nejoblíbenějším sportovním centrem oblasti je Ski areál Harrachov –⁠ Čertova Hora (4,6 km), který vám nabídne perfektně upravené sjezdovky o celkové délce až 6,5 kilometru. Nechybí ani dětské vleky a sjezdovky, lyžařská škola nebo půjčovna vybavení. Z dalších skiareálů navštivte Ski areál Studenov (11 km) nebo Rokytnice (12 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v malebné roubence v jednom z následujících pokojů:

Třílůžkový pokoj je zařízený manželskou postelí a jedním samostatným lůžkem. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem, toaletou a velkým zrcadlem. Součástí vybavení je šatna, odkládací stolek a posezení s židličkou a stolem. Některé třílůžkové pokoje mají k dispozici také balkon s posezením a výhledem do zahrady.

Čtyřlůžkový pokoj je ideální pro rodinu s dětmi. Je vybavený manželskou postelí a rozkládací pohovkou pro dva. Dále tu najdete také posezení se židličkami a stolkem, šatní skříň a gauč. Spolehnout se můžete na vlastní koupelnu s vanou a toaletou. Z okna budete mít výhled na zahradu a přírodu v okolí penzionu.

Rodinný pokoj pojme až 5 osob, které složí hlavu na manželské posteli a dalších třech jednolůžkách. Pokoj má soukromou koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Chybět vám nebude ani dostatek úložného prostoru, koutek s posezením a noční stolky. Z oken uvidíte do zahrady a na řeku, které protéká kolem ubytování.

Na čem si pochutnáte?

Pobyt v Hotýlku na Mýtě slibuje opravdový gastronomický zážitek. Provozovatel je profesionální kuchař s dlouholetými zkušenostmi, a tak vám vám v hotelové restaurací připraví prvotřídní pokrmy. Vybírat můžete z pestrého menu, na kterém nechybí polévky, hlavní jídla tradiční české kuchyně ani dezerty. K jídlu si dopřejte oblíbený nealkoholický nebo alkoholický nápoj dle vlastního výběru.

Na dobrém jídle si pochutnáte v útulné restauraci s dobovým nábytkem. Plápolající oheň v krbu a hezký výhled se postarají o romantickou atmosféru, zatímco vám bude dělat společnost figurína samotného Krakonoše. V létě si posedíte na venkovní terase se slunečníky.

Cestujete s dětmi?

Nudit se v Hotýlku na Mýtě nebudou ani ti nejmenší výletníci. Na zahrádce ubytování se nachází dětské hřiště s klouzačkou, houpačkou, dřevěnými prolézačkami a lezeckou stěnou. Zábavu si užijí také v dětském koutku.

Hotýlek Na Mýtě ***

Hotýlek Na Mýtě ***

Nový Svět 1 , Harrachov
Česká republika

Provozuje společnost:
František Kšána IČ: 17789354


777 178 020

info@hotyleknamyte.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
4,9 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km