Z relaxačního pobytu v Hotelu Maxim *** v historickém centru Mariánských Lázní se vrátíte jako znovuzrození! Postará se o to až 6 ozdravných procedur, pitná kúra a bohatá polopenze se snídaněmi formou bufetu a čtyřchodovými večeřemi. Hotelový bazén budete mít vždy k dispozici a pokud chcete přidat i nějaké to chození po památkách, od všech nejdůležitějších monumentů budete jen pár kroků. Okolí Mariánských Lázní je navíc bohaté na krásné výletní cíle.

O ubytování

Hotel Maxim **** najdete přímo v historickém centru známých Mariánských Lázní. Pokud se těšíte na procházky po kolonádě, obdivování památek a ochutnávání léčivých pramenů, nemohli jste si vybrat lepší místo.

Jen 280 m od hotelu budete mít nádhernou kolonádu Maxima Gorkého zdobenou stropními freskami a bronzovými reliéfy. Odtud můžete pokračovat ke Zpívající fontáně (800 m), která se každou lichou hodinu rozezní hudbou, a ke kolonádě Karolinina a Rudolfova pramene (1 km). Hned naproti potom uvidíte Společenský dům Casino (1 km) navržený architektem Josefem Schafferem. Procházkou podél Úšovického potoka potom dojdete až ke kolonádě Ferdinandova pramene (3 km), prvního objeveného minerálního pramene v Mariánských lázních.

Pokud si chcete udělat delší vycházku, vydejte se k Obůrce Hvozd (3,1 km) s jeleny a daňky, do přírodního parku u Prelátova pramene (2,9 km) nebo k Pirátovu prameni (3,6 km). Navštívit můžete také Park Boheminium (3,1 km) s miniaturkami slavných českých hradů, mostů, katedrál a dalších památek, kam se dostanete i lanovkou ze stanice u Skiareálu Mariánky (1 km). Ta je navíc nejstarší kabinovou lanovkou v Čechách. A když už jsme u zmíněného skiareálu, v zimě zde na vás čekají 3 sjezdovky a večerní lyžování, to vše jen 1 km od hotelu.

Kdyby vám náhodou lázeňská atmosféra Mariánských Lázní nebyla dost, zajeďte si do nedalekého města Lázně Kynžvart (8,7 km). Místní lázeňská čtvrť vás okouzlí krásnou architekturou a milovníci historických památek si nesmějí ujít návštěvu zámku Kynžvart z 16. století, který býval reprezentativním sídlem rakouského kancléře K. V. Metternicha. Uvidíte zde mimo jiné romantický anglický park, rozsáhlé sbírky uměleckých děl a historických artefaktů, stejně jako obdivovaný kabinet kuriozit.

Kde budete spát?

Užijete si ubytování v krásné historické budově s pokoji v dobovém stylu. Pokoje Standard jsou dvoulůžkové, s možností 1 přistýlky. Díky opravdu velkým postelím (manželská postel 200x200 cm nebo dvě oddělená lůžka 100x200 cm) se zaručené vyspíte do růžova. K dispozici budete mít vlastní koupelnu se sprchou a fénem, pracovní stůl, stolek s židlemi, televizi, telefon, WiFi připojení a trezor.

Na čem si pochutnáte?

Útulná hotelová restaurace je zaměřená na poctivá domácí jídla, mezi její speciality patří například domácí zvěřinová paštika s sušenými švestkami, brusinkami a vinnou redukcí nebo svíčková na smetaně s brusinkami a houskovým knedlíkem. V odpoledních hodinách jsou v nabídce také vyhlášené babiččiny palačinky a koláče, které jsou vynikající ke kávě.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém balneo centru na vás čeká zábava v krytém bazénu, odpočinek i rozličné ozdravné procedury. Můžete zažít perličkovou koupel, masáže, zábaly a další kúry, po kterých se budete cítit jako nový člověk.

Hotel Maxim ****

Hotel Maxim ****

Nehrova 141/1 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel FLORA ML s.r.o IČ: 02307952


+420 354 603 301

info@hotel-maxim.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
300 Kč/noc u hotelu (omezený počet míst)

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
0 m
Zastávka
0,7 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km