Láká vás nádherná dovolená v Krkonoších? Vyrazte do Wellness Hotelu Astra *** Superior a nechte se královsky hýčkat. Hotel stojí přímo v legendárním Špindlerově Mlýně, obklopený nádhernou krkonošskou přírodou. Tu si můžete prohlédnout i z pohodlí lanovky, na kterou budete mít v rámci pobytu jízdenky zdarma. Perlou hotelu je luxusní wellness centrum s krytým bazénem a saunami a třešničkou na dortu vynikající polopenze.

O ubytování

Wellness hotel Astra *** Superior stojí přímo ve slavném Špindlerově Mlýně, v srdci Krkonošského národního parku. Že půjde o lokalitu vyhledávanou zejména mezi lyžaři, je samozřejmostí, skvělé zážitky zde ale na vás čekají v jakémkoliv ročním období. Teplejší měsíce jsou například skvělou příležitostí k prozkoumání všech zajímavých výletních cílů a objevování krás národního parku.

A kam se ve Špindlerově Mlýně a okolí vydat? Za zábavou vyrazte do Aquaparku Špindlerův Mlýn (2 km), k Labské přehradě (3 km) nebo na 1 400 m dlouhou bobovou dráhu (900 m). Vyvezte se lanovkou na Medvědín (1,5 km) nebo Svatý Petr (1,9 km). Pokud vás láká spíše pořádně rychlá jízda z kopce dolů, zajeďte si do Bike parku Rock-It-Nice (39,9 km), kde můžete otestovat rovnou 7 km tratí. V zimě je potom volba jasná - zimní sporty. Přímo ve Špindlerově Mlýně najdete 5 skiareálů - Svatý Petr (1,9 km), Medvědín (4,4 km), Hromovka (1,4 km), Horní Mísečky (2,6 km) a Labská (2,6 km) se 27 km tratí. V okolí se navíc táhnout běžkařské stezky o délce několika desítek kilometrů.

Nesmíte vynechat ani působivé přírodní úkazy, jako je 148 m vysoký Pančavský vodopád (6,6 km), 10 m vysoký Mumlavský vodopád (16,2 km) nebo krásné Úpské rašeliniště (14,4 km) s 9 km dlouhou naučnou stezkou. Skvělý přehled o okolní krajině budete mít ze Stezky korunami stromů (31,3 km) a zejména z její 45 m vysoké dřevěné vyhlídkové věže. Pro milovníky kultury a historických památek je v okolí celá řada muzeí a zajímavých monumentů. Projděte si třeba Muzeum Járy Cimrmana(46,5 km), Muzeum skla nebo Hornické muzeum v Harrachově (48 km), Historický důl Kovárna nebo městečko Janské Lázně s malebnou lázeňskou architekturou.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z pohodlných pokojů s krásným výhledem. Každý z pokojů má vlastní koupelnu se sprchovým koutem, všude budete mít k dispozici také WiFi připojení. Některé pokoje jsou doplněné také balkonem, odkud uvidíte na přírodu Špindlerova Mlýna.

Pokoj Classic je vhodný pro 2 osoby, neumožňuje přistýlky. Je vybavený 2 postelemi, ty lze nechat odděleně nebo spojit do dvoulůžka, televizí, fénem a stolkem s posezením.

Pokoj Classic s balkonem je vybavený stejně jako varianta bez balkonu, tedy 2 postelemi, televizí, stolkem s křesly k posezení a fénem. Pozitivem je ale zmíněný balkon, ze kterého se můžete kochat pohledem do krajiny. Navíc tento pokoj umožňuje přistýlku.

Pokoj Comfort je nově zrekonstruovaný pokoj s balkonem, díky možnosti přistýlky vhodný až pro 3 osoby. Zaujme moderním, stylově vybaveným interiérem, který zahrnuje manželskou postel, psací stůl s židlí, malou pohovku, televizi a set na přípravu kávy a čaje. V koupelně potom najdete župany a fén.

Na čem si pochutnáte?

V prvním patře hotelu najdete útulnou restauraci, kde na vás bude každé ráno čekat snídaně ve formě bohatého bufetu a den zakončíte opět bufetovou večeří. Oběd si můžete vybrat z klasického menu, které zahrnuje lokální speciality, ale i mezinárodní klasiky. Na odpolední kávu nebo večerní drink si zajděte do lobby baru v přízemí. Ten je propojený se zimní zahradou, která nabízí útulné posezení.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness centrum zahrnuje krytý plavecký bazén (26-28 °C) a pestrý saunový svět. Ohřejete se zde ve finské, bylinkové nebo parní sauně, rozproudíte krevní oběh na Kneippově chodníku a odpočinete si v solné jeskyni. Vyzkoušet můžete i mlhovou, lymfodrenážní nebo masážní sprchu. Saunová zóna je vhodná pro osoby od 9 let.

Cestujete s dětmi?

Pro nejmenší je nachystaný dětský koutek se spoustou hraček a tvořivou zábavou.

Něco navíc

Nadšení výletníci jistě ocení zpáteční jízdenku na lanovku, kterou budou mít v rámci pobytu na každý den (s výjimkou dne odjezdu). Můžete se takto zdarma projet lanovou dráhou na Medvědín nebo Svatý Petr. Akce platí od července do října (v případě dobrých podmínek i v květnu nebo v červnu), je pouze nutné mít založenou GoPass kartu. Při plánování pobytu ale nemusíte spoléhat jen na hezké počasí, skvěle se zabavíte i přímo v hotelové Fun zóně s bowlingem, kulečníkem a stolním hokejem.

Wellness Hotel Astra *** Superior

Wellness Hotel Astra *** Superior

Bedřichov 10 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Provozuje společnost:
ASTRASERVIS, a.s. IČ: 46505105


777 109 407

info@hotel-astra.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 600 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Lyžárna
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
2,3 km

Tipy na výlet

Krkonošský národní park v létě

Krkonošský národní park v létě Tip na výlet

Jeden z našich nejkrásnějších národních parků byl vyhlášen 17. května 1963. Nekonečné možnosti pěší i cykloturistiky uspokojí jak zdatné sportovce, krájející svými pahorkami kilometry jako máslo, tak i každého, kdo touží po klidné procházce nádhernou krkonošskou přírodou. Bohatý kulturní život místních středisek nabídne odpočinek vašim nohám a zaměstná vaši hlavu. Tak jako tak, Krkonoše jsou ideálním místem pro výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívejte si chvíle klidu i zábavy.

Největší lákadla Krkonoš:

  • Nejvyšší hora České republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Stezka korunami stromů Krkonoše
  • Nevynechejte ani Černohorské rašeliniště, Krkonošské muzeum v Jilemnici, procházku k prameni Labe a Labský vodopád.

Mezi nejvýznamnější obce Krkonoš patří Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Janských lázních si můžete užít procházky po místní kolonádě nebo se vyvézt kabinovou lanovou na vrchol Černé hory. V Harrachově navštivte muzeum skla a ve Špindlerově Mlýně zamiřte za relaxací do aquaparku.

Více informací
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn
Lanová dráha Špindlerův Mlýn - Medvědín
Lanová dráha Špindlerův Mlýn - Medvědín