Vyrazte do Hotelu Bezděz *** a užijte si perfektní letní dovolenou přímo na břehu Máchova jezera. Těšit se můžete na písčitou pláž, vodní sporty a skvělé výlety. Dostatek vyžití zde najdou rodiny s dětmi, zapálení turisté i milovníci adrenalinu. Přímo v hotelu si odpočinete v krytém bazénu nebo v sauně a pochutnáte si na vynikajících snídaních formou bufetu. Využít můžete i slevu do restaurace a dalších podniků v okolí.

O ubytování

Hotel Bezděz *** stojí jen pár metrů od břehu Máchova jezera, a jde tak o perfektní místo pro skvělou letní dovolenou. V okolí ale najdete dostatek atrakcí a výletních cílů po celý rok.

V letních měsících se jistě zabavíte zejména koupáním v jezeře a vodními sporty. Můžete si také půjčit loďku, šlapadlo nebo si užít romantickou večerní plavbu. V zimě se potom zamrzlá hladina Máchova jezera mění ve velké kluziště, kde se vyřádí bruslaři, hráči hokeje i příznivci ice sailingu. Během celého roku také budete mít spoustu skvělých příležitostí k výletu. Pěšky nebo na kole se dostanete třeba k jeskyni Psí kostel (9,1 km), skalní vyhlídce Králův stolec (5,6 km) nebo k hradu Bezděz (9,8 km), který patří k nejnavštěvovanějším českým hradům. Při prohlídce můžete vystoupat i na Velkou věž o výšce 34 m s krásným panoramatickým výhledem do krajiny.

S dětmi vyrazte do nedalekého Lanového parku Borný (4,3 km) nebo do Doks (5,4 km), kde najdete zoopark s kočkovitými šelmami a jinými exotickými zvířaty, Muzeum Čtyřlístku v budově městské knihovny nebo zámek s Labyrintem strašidelných pohádek. Dobrou variantou při nepřízni počasí je také výlet do České lípy (14,6 km). Tam na vás čeká například Veřejné akvárium s tropickými rybami nebo dětská herna Kokino. Příznivci adrenalinu si zase mohou zajít na paintball (14,7 km), absolvovat vyhlídkový let balonem či vrtulníkem nebo vyzkoušet jízdu v závodních vozech, motokárách či terénních čtyřkolkách v Mezinárodním autodromu Sosnová (12 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlných pokojích s dřevěným nábytkem a interiérem laděným do neutrálních barev. V každém pokoji budete mít k dispozici vlastní koupelnu a toaletu. Všechny pokoje mají navíc balkon, kde můžete za hezkého počasí posedět a pokochat se výhledem na Máchovo jezero nebo na les.

Dvoulůžkový pokoj je vybavený manželskou postelí nebo oddělenými jednolůžky, psacím stolem s židlí, televizí a šatní skříní.

Třílůžkový pokoj nabízí tři jednolůžkové postele a může být i ve variantě s přistýlkou (tedy až pro čtyři osoby). V pokoji dále najdete psací stůl, televizi, stolek s posezením a šatní skříň.

Na čem si pochutnáte?

Den odstartujete bohatou snídaní ve formě bufetu s čerstvým pečivem, uzeninami, sýry, vejci v různých úpravách a dalšími snídaňovými stálicemi. Dopřát si zde můžete i večeři formou švédských stolů s širokým výběrem českých i mezinárodních specialit. Na oběd doporučujeme vyzkoušet některou z okolních restaurací, hned na pláži u Máchova jezera najdete například pizzerii, oblíbená je i restaurace Jachtklub ve Starých Splavech a na dobrou kávu a zákusek si zajděte do Cukrárny U Týlů.

Kde budete relaxovat?

Přímo v hotelu budete mít k dispozici krytý bazén a saunu. V létě si užijete také písečnou pláž u Máchova jezera s přírodním aquaparkem Staré Splavy (skluzavka, nafukovací atrakce, program s animátory).

Něco navíc

Rozpohybovat se můžete v malé tělocvičně se stolním tenisem a kulečníkem, k posezení či práci poslouží konferenční sály a bar s WiFi připojením. K baru patří také venkovní terasa.

Hotel Bezděz ***

Hotel Bezděz ***

Lázeňský Vrch 216 , Staré Splavy
Česká republika

Provozuje společnost:
Ing. Jaroslav Pelán IČ: 74200291


602 650 649

recepcebezdez@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 300 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
70 m
Zastávka
0,7 km
Aquapark
100 m
Sjezdovka
32 km