V Apartmánu Nostalgia Luxury **** vás čeká dokonalá lázeňská dovolená. Ubytujete se v centru města, pár kroků od všech slavných kolonád a historických památek. Perfektně si odpočinete v lázních, ale i přímo v apartmánu, k dispozici totiž budete mít masážní vanu a privátní saunu. Každý den navíc zahájíte skvělou snídaní v kavárně Bagel Lounge a pokud patříte ke gurmánským nadšencům, máme pro vás dobrou zprávu, v okolí najdete celou řadu vyhlášených karlovarských restaurací.

O ubytování

Apartmán Nostalgia Luxury **** najdete v centru Karlových Varů, vedle Náměstí republiky a kousek od nádraží. Na dosah tak budete mít všechny slavné historické památky i tradiční lázně. Pokud si chcete udělat procházku po kolonádách, začněte ve Dvořákových sadech (900 m), kde najdete Sadovou kolonádu s vývěrem Hadího a Sadového pramene. Dále pokračujte podél břehu řeky k Mlýnské kolonádě (1,3 km), Tržní kolonádě (1,5 km) a Vřídelní kolonádě (1,7 km).

Pokud vám počasí přeje, navštivte také nedalekou vyhlídku Jelení skok (1,6 km) a projděte se ke stejnojmenné stanici lanovky, která vás vyveze k rozhledně Diana (2,5 km). V areálu rozhledny se bude líbit zejména dětem, je zde totiž Minizoo a motýlí dům Papilonia. Zkušení výletníci mohou vyrazit do obory Svatý Linhart (2,5 km) a podívat se na daňky a divočáky. Nebo se od rozhledny Diana vraťte lanovkou zpět do města, spodní stanice je hned u Grandhotelu Pupp (2,2 km).

Pro zvídavé je zde také sklářské muzeum Moser (3,1 km), kde si můžete prohlédnout a případně i vyzkoušet tradiční postupy sklářského řemesla. Nebo se vydejte do muzea Becherovky (160 m), které se někdy přezdívá „třináctý karlovarský pramen“. Nejen v zimě můžete navštívit i Vánoční dům (4 km), kde najdete Muzeum Vánoc, Muzeum medvídků s největší sbírkou medvídků v České republice, Kouzelné městečko, kavárnu a prodejní výstavu.

Kde budete spát?

Ubytujete se v luxusním apartmánu s interiérem v novo-rokokovém stylu. K dispozici budete mít plně vybavenou kuchyni s myčkou, dvě samostatné ložnice a obývací pokoj s plochou televizí a rozkládací pohovkou. Všechny pokoje jsou vybavené dobovým nábytkem a atmosféru doplňují kachlová kamna či krb. Součástí apartmánu je koupelna s masážní vanou, pračkou, fénem a infrasaunou. Celkově apartmán ubytuje až 8 osob na 5 lůžkách a 3 přistýlkách.

Na čem si pochutnáte?

Na snídani si každé ráno pochutnáte na skvělém plněném bagelu z kavárny Bagel Lounge. Díky umístění v centru města to navíc budete mít jen pár kroků k vynikajícím restauracím, kam si můžete zajít na oběd nebo večeři. Oblíbená je například restaurace Becherplatz (160 m), ve které vám naservírují vyhlášený karlovarský knedlík a jiné české speciality. Pokud preferujete zahraniční kuchyně, vyzkoušejte italskou restauraci Roma (210 m) nebo asijský podnik Dawok (290 m).

Kde budete relaxovat?

Přímo v apartmánu si můžete vytvořit vaše privátní spa, v koupelně totiž najdete infrasaunu a masážní vanu. Stačí přidat svíčky a relaxační hudbu a budete se cítit jako v luxusním wellness centru. Nebyla by to ale návštěva Karlových Varů, abyste nevyzkoušeli alespoň jedny lázně. Kousek od apartmánu najdete třeba vyhlášené Alžbětiny lázně (400 m), kde můžete vyzkoušet plavecký bazén, relaxační bazén, infrasaunu, solnou jeskyni nebo různé ozdravné a zkrášlující procedury, například masáže, koupele a zábaly.

Apartmán Nostalgia Luxury ****

Apartmán Nostalgia Luxury ****

Dr. Davida Bechera 907/27 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Tomáš Mareček IČ: 61762491


737733247

apartmanynostalgia@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
0,4 km