Mariánské Lázně, to jsou krásné kolonády, léčebné prameny a také luxusní hotely. Ubytujte se v Hotelu Excelsior **** a těšte se na chutnou polopenzi a také na bohatý balíček plný procedur - masáže, koupele, pleťové masky a další. K tomu vás čeká neomezený vstup do přepychového Medical & spa v Chateau Monty Spa Resortu.

O ubytování

Hotel Excelsior **** se nachází v samém srdci Mariánských Lázní. Již po 150 let nabízí výjimečnou historickou atmosféru a špičkové služby. Díky poloze přímo na Hlavní třídě budete mít všechny místní dominanty v docházkové vzdálenosti. Příjemnou procházkou dojdete na Kolonádu Maxima Gorkého (500 m) či ke Zpívající fontáně (450 m). V blízkém okolí se nachází mnoho známých léčivých pramenů, například Rudolfův pramen (400 m). Z panoramatické rozhledny Hamelika uvidíte celé město jako na dlani. Navštívit můžete také zámek Kynžvart (12 km) nebo zříceninu zámku Hamrníky (3 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard s vlastní koupelnou nabízí moderní ubytování s historickým nádechem, který evokují například originální štuky z 19. století. Součástí vybavení je LCD televize, WiFi připojení, minibar, trezor, telefon a fén. Na pokoji najdete i župany a pantofle do wellness.

Dvoulůžkový pokoj Deluxe s vlastní koupelnou nabízí vybavení shodné s pokojem Standard, je ovšem prostornější a jeho součástí je balkon.

Apartmán Suite o rozloze 30–45 m² nabízí komfortní ubytování pro rodiny nebo skupiny cestovatelů. Stylový interiér upomíná na život a činy slavných osobností z historie celého světa. Apartmán se skládá z ložnice s manželskou postelí, obývací místnosti a vlastní koupelny. Pohovku v obývací místnosti lze využít jako přistýlku pro jednu osobu. Součástí vybavení je LCD televize, WiFi připojení, minibar, set na přípravu čaje a kávy, trezor, telefon a fén. V apartmánu najdete i župany a pantofle do wellness.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v hotelu se nachází Restaurant 1900, který nabízí díky dobovému interiéru skutečně jedinečnou atmosféru. Čekají zde na vás kulinářské speciality i vybraná vína. Den začnete snídaní formou bohatého bufetu. Po celý den až do večera si můžete vybrat některou z lahůdek z jídelního lístku. Lobby bar s příjemně uvolněnou atmosférou nabízí široký výběr nápojů a lehké občerstvení.

Kde budete relaxovat?

Pokud toužíte po relaxaci, je vám k dispozici bohatá nabídka wellness služeb. Odpočinout si můžete v sauně, při lymfodrenáži či koupeli nebo si vybrat některou z mnoha druhů masáží. Z lékařských procedur lze absolvovat aromaterapii, oxygenoterapii, rašelinové obklady, plynové zábaly nebo nově prováděnou konopnou či jílovou terapii.

Hotel Excelsior ****

Hotel Excelsior ****

Hlavní třída 121/46 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
GALA HOTELS, s.r.o. IČ: 02804816


+420 354 697 111

recepce@galahotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
10 m
Sjezdovka
0,8 km
Běžkování
0,8 km