Planet Prague Hotel **** nabízí stylové ubytování kousek od Starého Města pražského. Pražský orloj na Staroměstském náměstí je odtud pouze 17 minut pěšky. V ceně je vydatná italská snídaně, lahodná káva a láhev vína.

O ubytování

Planet Prague Hotel **** se nachází v Novém Městě a je ideálním výchozím bodem pro objevování české metropole. Veškeré pamětihodnosti jsou dostupné skrze okouzlující procházku malebnými uličkami, nebo hromadnou dopravu. Doslova za domem naleznete Jeruzalémskou synagogu (1,1 km), Staroměstské náměstí s orlojem (1,4 km), Václavské náměstí (1,5 km) či Karlův most (2 km). Poznání historie a kultury vám pak zprostředkuje Národní muzeum (1,8 km) a Národní divadlo (2,3 km). Ke vzdálenějším destinacím se dostanete přes stanici Florenc (tramvaje, metro linky B a C), která leží v těsné blízkosti hotelu.

Kde budete spát?

Pokoj Standard pojme dvě osoby a je dostupný ve dvou variantách – s manželskou postelí nebo se dvěma oddělenými lůžky. Ve vybavení naleznete LCD televizi, trezor i WiFi. Dále je pokoj opatřen ledničkou, varnou konvicí a kávovarem Nespresso. Maximální pohodlí zaručuje vlastní koupelna se sprchovým koutem a fénem. Na seznamu zařízení figuruje i klimatizace.

Pokoj Superior nabízí manželskou postel pro dvě osoby a možnost přistýlky až pro dvě děti na rozkládací pohovce. Další vybavení je totožné s pokojem Standard. Můžete si tedy dopřát lahodnou kávu Nespresso nebo si užít klidný večer u televize.

Poslední variantou je luxusní Apartmá s terasou. Stejně jako verze Superior pojme i tento pokoj dvě osoby a disponuje rozkládací pohovkou s možností dvou přistýlek. Hlavní dominantou apartmá je bezesporu nádherná prostorná terasa s výhledem na matku měst – Prahu.

Na čem si pochutnáte?

Toulky Prahou vyžadují velké množství energie, a proto je potřeba začít den vydatnou snídaní. O nejdůležitější jídlo dne se stará italská restaurace Amano, která je vzdálená 100 m od hotelu. Snídaně je formou bohatého bufetu.

Hotel Planet Prague ****

Hotel Planet Prague ****

Těšnov 1163/5, okres Hlavní město Praha , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
Stay In Touch s.r.o. IČ: 07817665


+420 724 665 603

info@planetprague.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 750 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Zastávka
65 m
Aquapark
21 km