Užijte si pobyt v Praze jen pár kroků od všech nejznámějších památek. Apartmány Golden Angel Suites by Prague Residences nabídnou luxusní ubytování v historickém centru města. Navíc získáte třídenní jízdenku na pražskou městskou dopravu, knihu o Praze a mapu hlavního města, aby vám neunikla žádná zajímavá místa. K večernímu odpočinku potom jistě oceníte také dárek ve formě lahve sektu a kvalitní pražské čokolády.

O ubytování

Apartmány Golden Angel Suites by Prague Residences najdete v samém srdci Prahy, v Celetné ulici. Díky tomu budete jen pár kroků od všech nejznámějších historických památek. Po cestě na Staroměstské náměstí (450 m) s proslulým Pražským orlojem se můžete zastavit u Chrámu Matky Boží před Týnem (400 m), kde najdete nejstarší varhany v Praze (z 1673) nebo náhrobek slavného astronoma Tychona Brahe.

O kousek dál leží židovská čtvrť se Staronovou Synagogou (800 m), která je nejstarší aktivní synagogou v Evropě, a hřbitovem. Navštívit můžete také koncertní síň a galerii umění Rudolfinum (950 m), odkud se po Máněsově mostě dostanete na Malou Stranu (1,7 km). Zde si při hezkém počasí udělejte třeba výšlap na Pražský hrad (2 km) s přilehlými zahradami.

Kromě historických památek má Praha co nabídnout i z moderní zábavy. Rodiny s dětmi jistě rády navštíví třeba krásnou pražskou ZOO (5 km) s novým pavilonem goril nebo vodní zábavní park Aquapalace Praha (17,5 km) s 21 tobogány, mořským vlnobitím, saunovou zónou i fitness centrem.

V zimních měsících rozhodně nesmíte vynechat návštěvu vánočních trhů, ty pražské patří k nejkrásnějším v republice. Hned několik náměstí se rozzáří vánočními světly a kromě svařeného vína a jiných pochutin se můžete těšit i na pestrý program a nabídku nejrůznějších řemeslných výrobků a drobných dárků.

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortním dvoulůžkovém studio apartmánu o ploše 30 m² s výhledem na město. Součástí je plně vybavený kuchyňský kout a vlastní koupelna se sprchou a luxusní hotelovou kosmetikou. Na prostorné manželské posteli velikosti king size s vysokou matrací se vám bude spát jako na obláčku, nerušený spánek zajistí také zatemňovací závěsy. Nechybí ani WiFi připojení, plochá satelitní televize, trezor nebo varná konvice.

Na čem si pochutnáte?

Díky kuchyňce si můžete přímo v apartmánu připravit libovolné jídlo. Pokud se ale na dovolené nechcete obtěžovat s vařením, vyrazte do některé z nedalekých restaurací. Velké oblibě se těší například burgrárna Meat&Greet Burgerhouse, italská restaurace GamberoRosso nebo restaurace Sia, která se specializuje na asijskou kuchyni.

Kde budete relaxovat?

Není lepšího místa k odpočinku než wellness. V okolí apartmánu najdete hned několik větších i menších wellness center. Za návštěvu stojí například GRAND RELAX Spa & Wellness (900 m), kde se můžete zrelaxovat ve vířivce, navštívit některou ze suchých i parních saun nebo využít nabídky nejrůznějších kosmetických procedur a masáží.

Pokud preferujete spíše soukromí, mohlo by vám lépe vyhovovat privátní wellness SPA SPA v Opletalově ulici (900 m). Soukromé wellness zóny pro 1-10 osob jsou vybaveny privátní finskou saunou, vířivkou a odpočinkovým lůžkem. Jedinečnou atmosféru dodává akvárium s medúzami, přístup do wellness navíc probíhá bezkontaktně, pomocí zámku s PIN kódem, a technologie v interiéru můžete ovládat z tabletu.

Golden Angel Suites by Prague Residences

Golden Angel Suites by Prague Residences

Celetná 588/29 , Praha
Česká republika

Provozuje společnost:
Golden Angel Prague s.r.o. IČ: 10997989


222 743 781

booking@pragueresidences.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 650 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
23 km