Proč chodit na jedno, když se do piva můžete rovnou naložit a ještě s vědomím i milým zdůvodněním, že děláte něco pro své zdraví? Vychutnejte si pobyt v Hotelu Olivův pivovar *** s pivní lázní, a to včetně neomezené konzumace piva. Čeká vás také degustační prkénko 4 vzorků piv a dle varianty také relaxační masáž.

O ubytování

Hotel Olivův pivovar najdete v Dolních Břežanech, cca 30 minut od centra Prahy. Obec Dolní Břežany a její okolí nadchnou hlavně milovníky historie, kteří mohou vyrazit poznávat památky, jako je keltské oppidum Závist (3,8 km), renesanční zámek Dolní Břežany (180 m) nebo středověké hradiště na vrchu Hradišťátko (700 m).

Umístění hotelu je skvělé také pro nadšené pěší turisty a obdivovatele přírody, ti si jistě užijí výlet například do nedaleké Přírodní rezervace Šance (4,7 km), kde je i Keltská naučná stezka. Popřípadě mohou navštívit některou z přilehlých roklí.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 6 podkrovních pokojů. Všechny pokoje jsou dvoulůžkové a klimatizované, interiér je laděný do hřejivých barev, atmosféru podtrhují rustikální dřevěné trámy a dobová okna. Součástí vybavení je kromě komfortní postele také pracovní stůl, televize a trezor, nechybí ani WiFi připojení. Každý z pokojů má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Pochutnat si můžete přímo v restauraci pivovaru, která nabízí česká i mezinárodní jídla. Samozřejmostí je vždy široká nabídka domácích čepovaných piv, ta jsou nefiltrovaná, s jemným zákalem. Vyzkoušet můžete jak tradiční piva řízné chuti, tak i originální speciály s vůní orientu. Ideální volbou pro experimentátory je potom pivní degustační prkénko. V okolí najdete také množství různorodých restaurací, kaváren a dalších podniků.

Kde budete relaxovat?

Velkým lákadlem hotelu Olivův pivovar jsou jedinečné pivní lázně. Zde si můžete užít relaxační pivní koupel spojenou s neomezenou konzumací či degustací piva, a díky vitamínům, pivním kvasnicím a dalším užitečným látkám obsaženým v tomto nápoji tak zregenerovat své tělo zevnitř i zvenčí.

Koupel v dřevěné vířivé vaně trvá 20 minut, kdy se dokonale uvolníte díky vířivé bublinkové masáži. Následuje 40minutový odpočinek na lůžku při poslechu hudby, pro uklidnění těla i mysli. Pivní lázeň můžete doplnit také relaxační nebo zdravotní masáží.

Hotel Olivův pivovar ***

Hotel Olivův pivovar ***

Za Radnicí 739 , Dolní Břežany
Česká republika

+420 241 403 697

info@olivuvpivovar.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km
Aquapark
14,8 km
Sjezdovka
13,6 km