Stylový boutique hotel, tříhvězdičková Villa Rozmarýn, nabízí parádní pobyt jen 10 km od Mariánských Lázní. Pěkně v klidu předměstí si užijete každodenní snídaně formou bufetu a neomezenou konzumaci čaje.

O ubytování

Krásný boutique hotel Villa Rozmarýn *** najdete jen 10 km od Mariánských Lázní, ve vesničce Chodovská Huť. Když se vydáte do Mariánských Lázní, nezapomeňte zajít k hlavní kolonádě s léčivými prameny a Zpívající fontáně. Kromě těchto míst zde však nevynechejte ani Mecséryho vyhlídku či Obůrku Hvozd. Mimo návštěvu tohoto lázeňského města se vypravte také na zámek Kynžvart (12 km), do města Cheb (32 km) nebo do Slavkovského lesa (32 km). Přímo v Mariánských Lázních pak najdete také sjezdovku (pouhých 10 km od Villy Rozmarýn) i běžkařské dráhy.

Kde budete spát?

Prostorné pokoje jsou zařízeny velmi komfortně. S kobercem, vlastním nábytkem, LCD televizí, minibarem (na požádání za poplatek) a vlastní koupelnou se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci ve Ville panuje skvělá atmosféra díky krbu. Užijete si zde ale naprosto skvělé pokrmy mezinárodní kuchyně připravené podle nejvyšších standardů. Snídaně se podávají každé ráno formou bufetu. Doporučujeme vyzkoušet i speciální degustační večeři při svíčkách.

Villa Rozmarýn ***

Villa Rozmarýn ***

Chodovská Huť č.p. 2 , Chodovská Huť
Česká republika

Provozuje společnost:
ROZMARÝN s.r.o. IČ: 26774925


+420 354 60 50 00

hotel.rozmaryn@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
11 km
Zastávka
10 m
Sjezdovka
12,3 km
Běžkování
15 km

Tipy na výlet

Mariánské Lázně

Mariánské LázněTip na výlet

V Mariánských Lázních vás čekají proslulé lázeňské parky a kolonády, nádherné architektonické budovy, mnoho kulturního i společenského vyžití a především několik desítek léčivých pramenů. Nejznámějšími jsou Ferdinandův, který byl také úplně prvním využívaným pramenem, dále Lesní pramen a Ambrožův. K pitným kúrám slouží prameny Křížový, Karolinin a Rudolfův. Mariánské Lázně se vždy těšily oblíbenosti u slavných osobností a šlechty. Za zmínku stojí například anglický král Eduard VII nebo skladatel J. W. Goethe. Dnes jsou druhými největšími českými lázněmi.

Co patří mezi skvosty Mariánských Lázní?

  • Zpívající fontána
  • Hlavní lázeňská kolonáda (Kolonáda Maxima Gorkého)
  • Kolonáda Ferdinandova pramene

Navštivte také Park Boheminium. Můžete zde obdivovat miniatury českých památek. K procházkám jsou ideální Skalníkovy sady, park u Lesního pramene nebo vycházková trasa Královská cesta.

Pokud se chcete vydat na výlet mimo město, doporučujeme hrad Loket nebo hrad a zámek Bečov nad Teplou, kde se nachází relikviář svatého Maura.

Více informací
Zpívající fontána
Zpívající fontána
Slavkovský les
Slavkovský les
Zámek Kynžvart
Zámek Kynžvart