Luxusní pobyt zažijete v Karlových Varech ve vyhlášeném Grandhotelu Pupp *****, kam za odpočinkem vyrážejí i celebrity. Kromě přepychového ubytování v pokoji Superior Riverside vás čekají chutné snídaně formou bufetu, řada relaxačních procedur a neomezený vstup do wellness centra s bazény, saunovým světem a fitness. Tak hurá do Karlových Varů!

O ubytování

Grandhotel Pupp ***** je jedním ze symbolů Karlových Varů a současně se řadí k nejznámějším hotelům nejen v rámci Česka, ale dokonce v rámci celé Evropy. Za celou jeho historii sahající až do roku 1701 bylo v hotelu ubytováno mnoho známých osobností z celého světa a grandhotel se postupně stal synonymem pro pohostinnost, prvotřídní služby a zábavu. Impozantní budova v neobarokním stylu je umístěna v samotném srdci nejkrásnějších českých lázní. Hotel se nachází přímo na nábřeží řeky Teplé, podél které dojdete příjemnou procházkou na slavnou Vřídelní kolonádu s pramenem Vřídlo (500 m). Dále můžete pokračovat přes Tržní kolonádu (600 m), Mlýnskou kolonádu (700 m) až k Sadové kolonádě (1 km). Oblíbenou atrakcí je lanovka na vrch Výšina přátelství s rozhlednou Diana, jejíž stanice je hned vedle hotelu. Jako na dlani celé lázeňské město uvidíte i z dalších vyhlídek jako například vyhlídka Karla IV. (1 km), Jelení skok (700 m) nebo vyhlídka Rohanův kříž (2 km). Zpestřit pobyt si můžete dále návštěvou sklářského muzea Moser (5,5 km) či muzea Becherovky (2 km). Milovníky golfu zajisté potěší nedaleké 18jamkové hřiště Golf Club Karlovy Vary (8 km).

Kde budete spát?

Současná podoba hotelu je výsledkem jeho více než třísetleté historie, a tak je každý pokoj zcela jedinečný. Během pobytu budete ubytováni na dvoulůžkovém pokoji Superior Riverside s výhledem na říčku Teplá. Výzdoba výraznými květinovými motivy je známkou tradiční elegance grandhotelů. Kromě pohodlné postele je pokoj vybaven WiFi připojením, televizí, posezením a setem na přípravu čaje a kávy. Najdete zde také prostornou koupelnu.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je několik restaurací, které nabízejí výjimečné gastronomické zážitky. Veškeré pokrmy jsou připravovány čerstvých surovin od prověřených lokálních dodavatelů. Každé ráno pobytu začnete lahodnou bufetovou snídaní v secesní restauraci Malá dvorana, jejíž dominantou je monumentální křišťálový lustr. Najdete zde také moderní skleněný lobby bar zdobený plátky ryzího zlata. Výtečné speciality podávané v noblesním Grandrestaurantu uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Bohatě zásobený vinný sklep hotelu nabízí vína z celého světa, která vaše chuťové prožitky ještě znásobí. V hotelové kavárně Café Pupp zaženete chuť na sladké. Vyzkoušejte třeba legendární dort Pupp obsahující karlovarský bylinný likér Becherovka nebo jiné tradiční české zákusky.

Kde budete relaxovat?

Součástí grandhotelu je wellness centrum o rozloze 1 300 m², ve kterém se snoubí karlovarská lázeňská tradice s moderním vybavením a postupy. Dokonalou relaxaci si užijete ve velkém bazénu s protiproudem, meditačním bazénku a vířivce. K dokonalému prohřátí těla je zde saunový svět s finskou, bylinnou a parní saunou. Samozřejmostí je prostorná odpočinková zóna. Den si můžete zpříjemnit ajurvédskou masáží a léčebnými procedurami. Pro zastánce aktivní dovolené je k dispozici fitness centrum s posilovacími i kardio stroji a dalším vybavením.

Něco navíc

Přesvědčte se sami o výjimečnosti Grandhotelu Pupp *****, který je nejslavnějším hotelem v nejznámějších českých lázních. Hotel je zároveň neodmyslitelně spjat s tradičním Karlovarským filmovým festivalem, jehož hvězdy spaly právě zde. Mezi další významné osobnosti, které v grandhotelu nocovali, patří například Franz Kafka, Otto von Bismarck, Václav Havel či Napoleon Bonaparte.

Grandhotel Pupp *****

Grandhotel Pupp *****

Mírové náměstí 316/2 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
GRANDHOTEL PUPP Karlovy Vary, akciová společnost IČ: 00022004


+420 353 109 631

rezervace@pupp.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od lázní
1,9 km
Zastávka
0,3 km