Užijte si Karlovy Vary elegantně v Hotelu Krásná Královna ****, který najdete na hlavní pěší zóně v budově z 18. století. V ceně budete mít snídaně a čeká vás také dárek na uvítanou – lázeňské oplatky. Jistě si užijete i hodinový vstup do Alžbětiných lázní s bazénem, vířivkou a saunou.

O ubytování

Hotel Krásná Královna **** najdete na hlavní pěší zóně Karlových Varů, jen pár kroků od řeky a vyhlášené kolonády. Budova hotelu s šedou fasádou zde stojí už od 18. století. Příjemnou procházkou dojdete během pár minut na nejznámější Vřídelní kolonádu (300 m) s pramenem Vřídlo. Pak můžete pokračovat přes Mlýnskou a Sadovou kolonádu (500 m) až do překrásných Dvořákových sadů. Pokud se od hotelu vydáte na druhou stranu, přijdete za chvilku k impozantní budově Grandhotelu Pupp (100 m), v jehož cukrárně si můžete dát vyhlášené zákusky. Od grandhotelu je možné vyjet lanovkou na rozhlednu Diana (1 km), odkud uvidíte celé lázně jako na dlani. Během pobytu v Karlových Varech doporučujeme navštívit také Muzeum Jana Bechera (2 km) a sklárnu Moser (4,5 km). Za zimními radovánkami se vydejte do oblíbených lyžařských areálů na Božím Daru (22 km), na Klínovci (24 km) nebo v Jáchymově (18 km).

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování ve dvoulůžkovém pokoji v klasickém stylu s dřevěným dobovým nábytkem, sametovým čalouněním a závěsy i orientálním kobercem. Součástí pokoje je satelitní televize, telefon, trezor, lednička, ventilátor, WiFi připojení a samozřejmě vlastní koupelna se sprchou, WC, fénem a kosmetikou. Z pokoje budete mít krásný výhled na město.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si v hotelové restauraci pochutnáte na snídaních formou bufetu. Dát si tu můžete i oběd, který si vyberete ze stálé nabídky, anebo si dopřejte večeři. V letních měsících si užijte venkovní posezení před hotelem.

Kde budete relaxovat?

Kdykoli si můžete dopřát některou ze skvělých masáží, co třeba thajskou?

Hotel Krásná Královna ****

Hotel Krásná Královna ****

Stará Louka 335/48 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
Petr Mareš IČ: 01951734


+420 353 811 600

info@krasna-kralovna.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 250 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 350 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
2,1 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Karlovy Vary

Karlovy Vary Tip na výlet

Karlovy Vary byly založeny již roku 1350 na povel Karla IV. Historie léčby zde trvá již více než 660 let. Zlatou éru a největší rozkvět ale lázně zažívají až 18. a 19. století, kdy získávají celosvětový věhlas a také dnešní architektonicky úchvatnou podobu. Léčivé prameny zde pomocí termálních koupelí a pitné kúry pomáhají k léčbě onemocnění pohybového a trávícího ústrojí a při poruchách látkové výměny.

Nejkrásnější kolonády Karlových Varů:

  • Tržní kolonáda
  • Mlýnská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelní kolonáda
  • Všechny kolonády ukrývají prameny, které můžete ochutnat. Pořiďte si v jednom z místních stánků lázeňský pohárek a vydejte se na průzkum. K odpočinku je k dispozici velké množství laviček. Posaďte se a vychutnávejte nezapomenutelnou atmosféru.

Při návštěvě města byste neměli vynechat několik památek a atrakcí. Patří k nim pravoslavný kostel sv. Petra a Pavla, rozhledna Diana, u které se nachází Motýlí dům a výletní restaurace, sklárny Moser a Návštěvnické centrum Becherovka. K procházkám lázeňským lesem zve několik vyhlídek. Nejznámější je vyhlídka Jelení skok, jeden ze symbolů města. K Varům neodmyslitelně patří i tradiční lázeňské oplatky. Při procházkách městem si je můžete vychutnávat jednotlivě v podobě horké oplatky. Celá balení jsou potom v nabídce i v dárkovém provedení a nabízí mnoho příchutí.

Více informací
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varech
Bazénové centrum v Karlových Varech
Muzeum Jana Bechera
Muzeum Jana Bechera