Karlovy Vary jsou kouzelné lázeňské město, které by měl alespoň jednou navštívit každý. S nádechem luxusu si je užijete ve Spa Resort komplex Bristol Royal ****, který se skládá ze 4 budov (Georgy House, Královská vila, Tereza, Bristol). Těšte se na snídaně či polopenzi, relaxaci v bazénu a vířivce i na relaxační procedury.

O ubytování

Spa Resort komplex Bristol Royal **** je symbióza několika luxusních hotelů (Georgy House, Královská vila, Tereza, Bristol) rozsetá po největších českých lázních, Karlových Varech. Ať už budete ubytováni v kterémkoliv z nich, můžete si být jisti atraktivní polohou v centru lázeňské zóny, blízkost kolonád a horkých minerálních pramenů a krásnými výhledy. Všechny budovy komplexu najdete v jednom areálu se stejným vstupem/vjezdem.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v dvoulůžkových pokojích v jednom z hotelů Spa Resort komplexu Bristol Royal **** dle volných kapacit (Georgy House, Královská vila, Tereza či Bristol). V každém z pokojů bez rozdílu si však budete moci dosyta užít přepychové dvoulůžkové postele, satelitní TV, telefon s přímou volbou, Wi-Fi, trezor, minibar, koupelnu s vanou a toaletou, fén, pantofle a župan, kosmetický set a často také balkón se sezónním posezením.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace Palace nabízí stylové posezení s příjemnou atmosférou a nádherným panoramatickým výhledem na Karlovy Vary. Snídaně formou bufetu si zde vychutná každý bez rozdílu, k večeři budete mít na výběr ze široké škály pokrmů české i mezinárodní kuchyně. Bohatou denní nabídku doplňuje i tzv. barové menu.

Kde budete relaxovat?

Parádní hotelové wellness už čeká! Zvolíte si oddech v některém z bazénů, v sauně, při procedurách, ve vířivce – anebo všechno dohromady?

Spa Resort komplex Bristol Royal ****

Spa Resort komplex Bristol Royal ****

Sadová 2026/19 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
BRISTOL GROUP s.r.o. IČ: 64833321


+420 353 348 803

spa@bristolgroup.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 400 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
1,2 km
Zastávka
0,5 km