Užijte si ubytování přímo v centru Prahy nedaleko Karlova mostu a všech známých památek. Hotel The Gold Bank **** nabízí moderní pokoje, snídaně formou bufetu a také láhev vína při příjezdu jako dárek.

O ubytování

The Gold Bank Hotel se nachází v samotném srdci Prahy nedaleko Hlavního i Masarykova nádraží (200 m). Většina hlavních pražských památek leží v pěší vzdálenosti od hotelu. Příjemnou procházkou dojdete například na Staroměstské náměstí s orlojem, Václavské náměstí (1 km) nebo na Karlův most (1,5 km). Na Petřín (3 km) se dostane pěšky i lanovkou a dále můžete pokračovat až k Pražskému hradu a Katedrále sv. Víta (3 km). Jen pár minut chůze od hotelu jsou stanice metra linek B a C, a tak se snadno dostanete i ke vzdálenějším cílům jako ZOO Praha, botanická zahrada (5 km) či Výstaviště Holešovice (3 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete na dvoulůžkovém pokoji vybaveném klimatizací, WiFi připojením, satelitní televizí a rychlovarnou konvicí. Součástí je také vlastní koupelna s fénem, toaletními potřebami a sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si vychutnáte snídani ve formě bufetu.

Hotel The Gold Bank ****

Hotel The Gold Bank ****

Opletalova 40 , Praha 1
Česká republika

Provozuje společnost:
HO, s.r.o. IČ: 07897898


226 250 904

reservation@urbancreme.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
100 m
Aquapark
19,2 km