Užijte si pobyt v Kutné Hoře během Vánoc či Silvestra. Těšte se na chutné snídaně, slavnostní vánoční večeři či silvestrovský raut, ale také na cukrová a láhev šumivého vína.

O ubytování

Hotel Mědínek *** se nachází přímo v historickém centru města Kutná Hora, které je známé těžbou stříbra a je součástí kulturního dědictví UNESCO. O památky z dob gotiky, renesance, baroka i novějších slohů tak zde opravdu nebude nouze. Za pár minut chůze dojdete například k zachovalému hradu Vlašský dvůr (250 m), gotické tvrzi Hrádek (600 m), do muzea stříbra (500 m) a ke slavnému chrámu svaté Barbory (850 m). Nové poznatky a dojmy načerpáte také při prohlídce Českého muzea stříbra (400 m) nebo Galerie Středočeského kraje (600 m), perličkou pro filmové nadšence je potom Aliens vs Predators Museum (230 m) s expozicí věnovanou postavám z nejoblíbenějších sci-fi trháků.

Chcete se na dovolené i trochu rozhýbat? Vydejte se směrem k řece Vrchlice, na jejím břehu čeká Sportovní areál Klimeška (900 m) s krytým bazénem, letní plovárnou, bobovou dráhou, sportovní halou, skateparkem a zimním stadionem s ledovou a inline plochou na bruslení. V okolí Kutné hory vede také množství turistických tras různé náročnosti pro pěší i cyklistické výlety. Mezi oblíbené turistické cíle patří zřícenina hradu Sion (10 km), zámek Kačina (8 km) nebo skály u Malešova (7 km), které jsou rájem pro horolezce. Nevynechejte ani návštěvu Kostnice v Sedleci (3,7 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji typu Superior. Všechny pokoje jsou vybaveny satelitní televizí, fénem, WiFi připojením, vlastní koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem a samostatnou toaletou. Výhodou jsou velké postele, minibar a zázemí pro přípravu čaje a kávy.

Na čem si pochutnáte?

V útulné restauraci si pochutnáte na specialitách české i mezinárodní kuchyně. Kávu nebo osvěžující nápoj vám rádi připraví ve stylovém lobby baru. Vzhledem k poloze přímo v centru města se v okolí nachází mnoho kvalitních restaurací, barů, kaváren a vináren.

Kde budete relaxovat?

Po výletech si zasloužíte odpočinek v hotelové wellness zóně, jehož součástí je vířivka, finská sauna, infrasauna ze severského smrku a odpočinková zóna s pohodlnými lehátky. Wellness zóna je privátní, vhodná maximálně pro 4 osoby, při relaxaci tak budete mít naprostý klid a soukromí. Celý zážitek můžete ještě vylepšit profesionální masáží, dopřejte si třeba masáž lávovými kameny nebo medovou detoxikační masáž.

Cestujete s dětmi?

Děti si užijí spoustu zábavy v dětském koutku, který je součástí restaurace.

Hotel Mědínek ***

Hotel Mědínek ***

Palackého náměstí 316, , Kutná Hora
Česká republika

Provozuje společnost:
country hotels & restaurants, s.r.o. IČ: 24824526


+420 327 512 741

hotel@medinek.cz

Check In
od 14:30
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 350 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Zastávka
0,5 km