Lokalita Posázaví zve k výletům do přírody i za památkami, případně to nemáte daleko ani za krásami Prahy či na zámek Konopiště. Užijte si příjemný pobyt se snídaní nebo polopenzí, bowlingem a adventure golfem.

O ubytování

Hotel Benica *** v Benešově u Prahy je ideálním výchozím bodem pro poznávání Posázaví. Tato hezká oblast na jih od Prahy nabízí spojení krásné přírody, historických památek a aktivního odpočinku v blízkosti řeky Sázavy. Vydejte se obdivovat například zámek Konopiště (1,5 km), Farmapark Soběhrdy (8,6 km), zámek Jemniště (14 km) nebo hrad Český Šternberk (24 km). Za návštěvu stojí také Vojenské muzeum Lešany (14,5 km) nebo muzeum Jawy (2,1 km). Děti i dospělé potom jistě nadchne pobyt v oblíbené Aquaparku Čestlice, který je s vodním světem o rozloze 9 150 m² největším aquaparkem v České republice. Od hotelu se sem dostanete za 25 minut jízdy autem.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve dvoulůžkovém pokoji nebo apartmánu se stylově vybaveným interiérem a moderní koupelnou. Hosté velmi oceňují i předokenní rolety, díky kterým si v pokoji zajistíte naprostou tmu a klidnější spánek.

Dvoulůžkový pokoj o velikosti 17,5 m² je vybavený 2 jednolůžkovými postelemi a neumožňuje přistýlky. V pokoji dále najdete psací stůl a televizi, k dispozici budete mít také WiFi připojení. V koupelně (6,5 m²) se sprchovým koutem nechybí toaletní potřeby a fén.

Apartmán měří 42 m² a kromě manželské postele umožňuje i 2 přistýlky, je tak vhodný až pro 4 osoby. Koupelna (10 m²) může být vybavená sprchovým koutem nebo vanou, v obou případech zde najdete také toaletní potřeby a fén. V pokoji je dále psací stůl, televize a gauč.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace s dlouholetou tradicí prošla v lednu 2020 rozsáhlou rekonstrukcí, a přivítá vás tak ve zcela novém prostředí. Tým pod vedením zkušeného šéfkuchaře zde připravuje pestrou nabídku sezónních pokrmů, na kterých si bezpochyby pochutnáte. Každé správné jídlo by mělo být doplněno o kvalitní víno, o což se zde stará společnost Znovín a Lechovice.

Kde budete relaxovat?

Perlou hotelu je nově vybudované wellness centrum, kde se zrelaxujete v prostorné vířivce pro 7 osob, prohřejete v sauně pro 4 osoby (možno připravit jako finskou nebo aroma saunu) a užijete si klid v relaxační zóně. V letních měsících je zde k dispozici i venkovní bazén.

Cestujete s dětmi?

Děti si můžou kdykoliv pohrát v dětském koutku, za příznivého počasí také venku na dětském hřišti.

Hotel Benica ***

Hotel Benica ***

Ke Stadionu 2045 , Benešov
Česká republika

Provozuje společnost:
BENICA s.r.o. IČ: 26212129


+420 737 797 214

info@benica.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od jezera
2 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
6,6 km
Běžkování
6,1 km