Penzion Vraní bouda se nachází v jedné z nejkrásnějších lokalit Krkonoš, v Peci pod Sněžkou, která vás uchvátí v každém ročním období. Užijte si skvělou dovolenou v penzionu, který leží ve výšce 1 095 metrů nad mořem a pochutnejte si na polopenzi a welcome drinku. Pobyt je vhodný i pro rodiny s dětmi.

O ubytování

Penzion Vraní bouda se nachází v Peci pod Sněžkou, která patří mezi nejkrásnější lokality Krkonoš. Z penzionu ležícího v nadmořské výšce 1095 metrů je krásný výhled na panorama okolních hor. Svou polohou potěší všechny milovníky zimních sportů. Nachází se přímo na sjezdovce lyžařského areálu Pec pod Sněžkou. Jen 100 m od penzionu vede slavná běžkařská trasa Krkonošská magistrála. Penzion je zároveň ideálním výchozím bodem pro turisty i cyklisty. Vydejte se na oblíbené vrcholy v okolí: nejvyšší horu Česka Sněžku (9 km) či na Černou horu (4 km). Dokonalý odpočinek si užijete v nedalekých Jánských Lázních (9 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném pokoji v horském stylu s vlastní koupelnou. Na pokoj lze umístit dětskou přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci penzionu nabízejí tradiční českou kuchyni i minutkové speciality. Ráno vám dodá energii na celý den snídaně ve formě bufetu. Večer si hosté vybírají z menu servírovaných večeří. Najdete zde také bar, ve kterém si můžete vychutnat svůj oblíbený nápoj.

Vraní Bouda

Vraní Bouda

Zahrádky 33 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Provozuje společnost:
Karlovské frgály, s.r.o. IČ: 05452210


737500879

vranibouda@vranibouda.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Sjezdovka
100 m