Letní dovolená v Krkonoších? Jasně! Ubytujte se v Hotelu Tetřeví Boudy *** s dlouholetou tradicí a užijte si krásné výlety – Pec pod Sněžkou, Špindlerův Mlýn, všude to budete mít kousek. Po celodenním programu si náležitě užijete i výtečnou polopenzi a moderní wellness centrum s bazénem, vířivkou a saunami.

O ubytování

Horský hotel Tetřeví boudy Krkonoše *** se nachází v Krkonošském národním parku, nedaleko Černého Dolu a Pece pod Sněžkou. Název hotelu odkazuje k dlouholeté historii místa – již v 18. století zde stávaly 3 dřevěné boudy, z nichž jedna už tehdy sloužila k ubytovávání turistů. Současné Tetřeví Boudy byly vystavěné v 80. letech minulého století a renovované v letech 2014-2017.

Oblast Krkonoš pravděpodobně není třeba dlouze představovat, jde zkrátka o ráj turistů, cyklistů, lyžařů a milovníků přírody. V zimě jistě potěší, že hned u hotelu (150 m) najdete menší sjezdovku s pomou. Pro náročnější lyžaře hotel zajišťuje zdarma svoz ve stanovené časy na sjezdovku Zahrádky v Ski Resort Pec pod Sněžkou (1,5 km). Lyže je třeba si zajistit před příjezdem do hotelu. Hotel navíc stojí přímo na běžkařské a cyklistické magistrále.

V létě si tak vyrazte na výlet na kolo, třeba do Špindlerova Mlýna (15,7 km), kde najdete také aquapark a Muzeum kostek LEGO, nebo k Adršpašským a Teplickým skalám (46 km). Pěšky se můžete projít do Pece pod Sněžkou, kde na vás bude čekat Relax park s bobovou dráhou a další atrakce. Prozkoumejte také Černohorské rašeliniště (5,1 km) nebo vystoupejte na rozhlednu Hnědý vrch(3,3 km) a pokochejte se pohledem na štíty Krkonoš.

Kde budete spát?

Při příjezdu na vás bude čekat komfortní pokoj s interiérem laděným do přírodních barev, vlastní koupelnou a WiFi připojením. V každém pokoji najdete také malou ledničku, čajový koutek s varnou konvicí, psací stůl, trezor, televizi a fén na vlasy.

  • Dvoulůžkový pokoj má plochu 17 m² a může být vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými jednolůžky.

  • Třílůžkový pokoj má plochu 23 m² a kromě manželské postele se v něm nachází také samostatné jednolůžko.

  • Čtyřlůžkový pokoj (2 ložnice) měří 32 m² a skládá se ze 2 místností. V jedné najdete manželskou postel, ve druhé čekají 2 jednolůžkové postele.

  • Čtyřlůžkový pokoj (2 ložnice + kuchyňka) nabídne plochu 32 m² a 2 oddělené místnosti – ložnici se 2 jednolůžky a pokoj s manželskou postelí a malým kuchyňským koutem.

  • Čtyřlůžkový pokoj (2 ložnice + kuchyňka + výhled) disponuje ložnicí se 2 jednolůžky a pokojem s manželskou postelí a malou kuchyňkou. Navíc potěší krásným výhledem do okolí.

  • Pětilůžkový pokoj (1 ložnice) měří 34 m² a je rozdělený na 2 ložnice – s manželskou postelí a 3 jednolůžky.

  • Pětilůžkový pokoj (2 ložnice + výhled) má plochu 40 m² a ubytuje až 5 osob v ložnici s manželskou postelí a pokoji se 3 jednolůžkovými postelemi.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace láká na útulný interiér zdobený dřevem a přírodními materiály, nádherný panoramatický výhled na okolní hory a výtečnou kuchyni, kde vám připraví jak tradiční české, tak mezinárodní speciality.

Kde budete relaxovat?

Oázou relaxace bude nově vybudované hotelové wellness centrum, kterému dominuje luxusní nerezový bazén. Z horké vířivky se potom můžete kochat pohledem na horu Žalý a k prohřátí vám poslouží také saunová zóna se suchou a parní saunou, ochlazovacím vědrem a bazénkem. Pokud si chcete dopřát trochu více soukromí, vyzkoušejte privátní finskou nebo infra saunu.

K aktivnímu odpočinku můžete využít moderně vybavené fitness centrum, meditační místnost nebo sál ke cvičení jógy.

Cestujete s dětmi?

Děti se bezpečně zabaví uvnitř i venku díky dětskému hřišti s prolézačkami a trampolínou a dětské herně. K zapůjčení jsou navíc stolní hry a v hotelu se také pořádá promítání pohádek.

Něco navíc

Zábavu pro dospělé zajistí stolní tenis, kulečník, šipky či stolní fotbálek.

Hotel Tetřeví Boudy ***

Hotel Tetřeví Boudy ***

Dolní Dvůr 308 , Dolní Dvůr
Česká republika

Provozuje společnost:
Tetřevky s.r.o. IČ: 48025402


+420 602 322 399

info@tetreviboudy.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,9 km
Zastávka
3,9 km
Aquapark
25 km
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
10 m

Tipy na výlet

Krkonošský národní park v létě

Krkonošský národní park v létě Tip na výlet

Jeden z našich nejkrásnějších národních parků byl vyhlášen 17. května 1963. Nekonečné možnosti pěší i cykloturistiky uspokojí jak zdatné sportovce, krájející svými pahorkami kilometry jako máslo, tak i každého, kdo touží po klidné procházce nádhernou krkonošskou přírodou. Bohatý kulturní život místních středisek nabídne odpočinek vašim nohám a zaměstná vaši hlavu. Tak jako tak, Krkonoše jsou ideálním místem pro výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívejte si chvíle klidu i zábavy.

Největší lákadla Krkonoš:

  • Nejvyšší hora České republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Stezka korunami stromů Krkonoše
  • Nevynechejte ani Černohorské rašeliniště, Krkonošské muzeum v Jilemnici, procházku k prameni Labe a Labský vodopád.

Mezi nejvýznamnější obce Krkonoš patří Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Janských lázních si můžete užít procházky po místní kolonádě nebo se vyvézt kabinovou lanovou na vrchol Černé hory. V Harrachově navštivte muzeum skla a ve Špindlerově Mlýně zamiřte za relaxací do aquaparku.

Více informací
Pec pod Sněžkou
Pec pod Sněžkou
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Adršpašské skály
Adršpašské skály