Užijte si pohostinný slovácký kraj a zajeďte si na pobyt do Hotelu Beta *** v Bzenci. Čekají vás pohodlné pokoje, bohatá polopenze a hlavně litry vína - nejdříve jedna lahev na pokoji, poté v rámci ochutnávek. V okolí je toho navíc tolik k navštívení, že nebudete vědět, co dříve!

O ubytování

V samém srdci města Bzenec, jen 350 metrů od Bzeneckého zámku, se nachází Hotel Beta ***, který bude vaším skvělým výchozím bodem pro mnoho výletů po okolí, ať už pěšky, na kole či autem. Hotel byl dostavěn v roce 2015 a majitelé mu vtiskli jedinečnou podobu čerpající z historie i současnosti moravského Slovácka. Vydejte se po síti upravených cyklostezek nádhernou krajinou plnou vinic, navštivte Kapli sv. Floriána a Šebestiána ve Bzenci nebo Rozhlednu Radošov – Veselí nad Moravou a mnoho dalších pamětihodností a vyhlídek. Co byste ale rozhodně při návštěvě Bzence neměli vynechat, je nádherný Zámek Milotice vzdálený jen 12 km. Ani v zimě se na jižní Moravě nudit nebudete. Co takhle vyzkoušet nedaleký Ski areál Osvětimany (14 km)?

Kde budete spát?

Z celého interiéru hotelu dýchá láska k vínu a zdejším vinicím – a nejinak je tomu i v pokojích. Všechny jsou vybaveny LCD TV se satelitním příjmem, WiFi připojením a koupelnou se sprchovým koutem. Z pokoje si navíc užijete krásný výhled na město.

  • Pokoje Klasik jsou ve dvoulůžkové a třílůžkové variantě. Disponují moderním vybavením a na rozdíl od pokojů Deluxe jsou klimatizované.

  • Pokoje Deluxe nabídnou nově zrekonstruovaný interiér vyladěný do detailu. Dají se zkrátka popsat jako designově krásné a budete se zde cítit jako v boutique hotelu. Oproti pokojům Klasik ale postrádají klimatizaci. I tyto pokoje jsou v nabídce jako dvoulůžkové či třílůžkové.

Na čem si pochutnáte?

V Hotelu Beta *** se podává vyhlášená moravská i světová kuchyně z nejčerstvějších a pokud možno i místních surovin, doplněná o široký výběr místních vín. A když se tento gurmánský požitek spojí s příjemnou obsluhou, budete vždy odcházet spokojeni.

Hotel Beta ***

Hotel Beta ***

nám. Svobody 760 , Bzenec
Česká republika

Provozuje společnost:
DH Company s.r.o. IČ: 29412251


+420 518 385 084

recepce@hotelbeta.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
3,5 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
13,7 km
Běžkování
13,7 km