Ubytujte se v samotném centru Prahy v jednom z moderních apartmánů v Royal Court Apartments v části Nové město. Apartmány mají vlastní vybavenou kuchyňku a ubytovat se můžete i s dětmi. Těšte se také na skvělé snídaně a láhev vína.

Ověřeno Travelkingem

“Na pobyt jsme se vydaly v rámci víkendové návštěvy Prahy. Měly jsme celodenní program, a tak jsme hledaly levné ubytování v centru města. Pokoj nás velice překvapil - byl opravdu veliký a pohodlně zařízený. Až nám bylo líto, že jsme tam nemohly strávit více času. Snídaně byla velice dobrá a obsluha milá. Pobyt předčil naše očekávání a můžeme ho doporučit. Navštívily jsme centrum Prahy, Národní muzeum a Svět medúz. Z gastrozážitků doporučujeme cukrárnu Myšák, kde jsme měly vynikající dukátové buchtičky.” Přečtěte si celou recenzi

Zuzana Andělová - Zákaznická podpora
Osobně ověřeno v: Lednu 2022

O ubytování

Royal Court Apartments najdete v samotném centru Prahy v části Nové město. Zastávky tramvají a autobusů i stanice metra trasy C (I.P. Pavlova) jsou vzdáleny 2 minuty chůze. Snadno se tak dostanete za památkami, kulturou, nákupy i dalšími zážitky, které hlavní město nabízí.

Na Václavské náměstí dojdete pěšky do 10 minut a dále pak můžete pokračovat třeba na Staroměstské náměstí s orlojem (2 km), na Karlův most (2,5 km) a pak dále na Pražský hrad (4 km). Skvělé výhledy na metropoli budete mít z Petřínské rozhledny (3,3 km) či z vrchu Vítkov (2,5 km).

V oblasti kolem Václavského náměstí najdete mnoho obchodů a butiků. Za nákupy se pak můžete vydat také do OC Palladium (2 km), do Obchodního domu My Národní (1 km) nebo OC Anděl (2,5 km). V období Vánoc doporučujeme navštívit nedaleké vánoční trhy na náměstí Míru (500 m), na náměstí Jiřího z Poděbrad (1,5 km) a samozřejmě také ty nejznámější na Staroměstském náměstí.

Kde budete spát?

Apartmány Studio poskytnou komfortní ubytování až 3 dospělým osobám a 1 dítěti do 2 let. Klimatizované pokoje s plochou od 35 m² jsou vybavené komfortními dvoulůžky a rozkládacími pohovkami. Kromě televize, WiFi připojení, trezoru a vlastní koupelny má každý apartmán vlastní vybavenou kuchyňku a jídelní stůl s židlemi.

Apartmány Family nabízejí na ploše od 45 m² dostatek prostoru pro 2 dospělé osoby a dále jsou tu 2 rozkládací pohovky, které poslouží jako přistýlky. Ve větším počtu hostů jistě oceníte nejen pohodlné spaní, ale také vlastní koupelnu či kuchyňku, nechybí ani WiFi připojení, trezor či televize. Samozřejmostí je i klimatizace.

Na čem si pochutnáte?

V přízemí pak najdete menší, stylovou kavárnu, skvělou na snídani. V okolí je spousta restaurací, kam můžete vyrazit na oběd či večeři.

Royal Court Apartments

Royal Court Apartments

Legerova 48 , Praha
Česká republika

+420 725 702 326

apartments@royalcourthotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 270 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 540 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
19,5 km