Osobně ověřeno: Recenze pobytu v Praze v Royal Court Apartments

Vydejte se spolu se Zuzanou, Anetou a Cindy, členkami našeho Travelking týmu, do Prahy. Konkrétně do Royal Court Apartments. Jaká byla cesta, ubytování a strava? A jaké skvělé výletní cíle byste si neměli nechat ujít? To vše se dozvíte.
Osobně ověřeno: Recenze pobytu v Praze v Royal Court Apartments

Informace o pobytu v bodech

  • Termín pobytu: 29.1.2022 - 30.1.2022
  • Ubytováni jsme byli v: Royal Court Apartments
  • Lokalita ubytování je: Praha
  • Cestovala jsem s: Kamarádkami/Kolegyněmi
  • Stravování: Snídaně
  • Doprava: Autobusem

Kam a jak jsme jely?

Na kratší dvoudenní pobyt jsme zamířily do Prahy, a to především za gastronomií a výlety. Cestovaly jsme autobusem - z Brna na Florenc v Praze, cesta trvala zhruba 2,5 hodiny. Následně jsme na Florenci přesedly na metro (linka C), kterou jsme dojely přímo k ubytování na zastávku I. P. Pavlova.

Kde jsme se ubytovaly?

Jako ubytování jsme zvolily Royal Court Apartments, které se nachází asi 10 minut chůze od Národního muzea. Jen 5 minut od apartmánů je pak stanice metra i tramvajová zastávka, takže se odtud dá snadno dostat kamkoli po Praze. Měli jsme trochu problém ubytování najít, jelikož hlavní vchod je vedený jako "Turist informations" a nikde není cedule s názvem hotelu, tak se nenechte zmást. Záchranný bod je však kavárna hned vedle.

Pokoj nás překvapil svou velikostí. Byl prostorný, čistý a s okny do ulice. Postele byly pohodlné, přistýlka byla formou gauče, ale na 1 noc dostačující. S ubytováním jsme byly spokojené a ocenily jsme kuchyňku vybavenou základními věcmi, což bylo ideální pro přípravu svačiny či hlavního jídla.

Jak jsme se najedly v ubytování?

V ceně balíčku jsme měly lehčí snídaně. Podával se croissant a káva. Croissant byl vynikající, křupavý. Měly jsme možnost si doobjednat další jídlo a pití navíc, čehož jsme využily - daly jsme si výbornou omeletu.

Jak jsme se najedly v okolí?

V Praze jsme zavítaly hned do dvou gastronomických podniků. V Cukrárně Myšák jsme si daly vynikající kávu, zákusky a vyhlášené dukátkové buchtičky. Celá cukrárna je navíc velmi stylově vybavena a rozhodně stojí za návštěvu. Na větší jídlo jsme pak zašly do Café Imperial, což je restaurace patřící panu Pohlreichovi, jídlo tu opravdu stálo za to. Ochutnaly jsme vynikající cibulačku, líčka a dezerty. To vše opět v krásném originálním prostředí.

Kam se vydat na výlet?


Závěrečné hodnocení pobytu v Royal Court Apartments

“Do Royal Court Apartments jsme se vydaly v rámci víkendové návštěvy Prahy. Měly jsme celodenní program, a tak jsme hledaly levné ubytování v centru města. Pokoj nás velice překvapil - byl opravdu veliký a pohodlně zařízený. Až nám bylo líto, že jsme tam nemohly strávit více času. Snídaně byla velice dobrá a obsluha milá. Pobyt předčil naše očekávání a můžeme ho doporučit. Navštívily jsme centrum Prahy, Národní muzeum a Svět medúz. Z gastrozážitků doporučujeme cukrárnu Myšák, kde jsme měly vynikající dukátové buchtičky.”


👍 Pobyt v Royal Court Apartments byl osobně ověřen hned 3 členkami našeho Travelking týmu - Zuzkou, Cindy a Anetou, a jeho návštěvu mohou s klidným srdcem doporučit i vám. Další osobně ověřené hotely si můžete prohlédnout zde.

Autor článku:

Aktualizováno: 19. 4. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Nejprodávanější pobyty

Inspirujte se těmi nejprodávanějšími pobyty za poslední týden

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet