Procházejte se po malebné kolonádě, popíjejte léčivé minerální prameny a hlavně si užívejte nekonečné pohody a klidu v luhačovické Vládní vile. V ceně balíčku na vás čeká polopenze, vstup na plovárnu, půjčení Nordic Walking holí i láhev Vincentky a welcome drink.

O ubytování

Vládní vila Luhačovice se nachází v centru lázní Luhačovice v bezprostřední blízkosti lázeňského parku, kolonády a historických staveb architekta Dušana Jurkoviče. Vila postavená již v roce 1906 dnes nabízí luxusní ubytování s jedinečnou historickou atmosférou.

Luhačovice jsou čtvrté největší lázeňské město v Česku. Jejich jedinečné přírodní prostředí inspirovalo architekta Dušana Jurkoviče k vytvoření zcela unikátního souboru staveb ve stylu lidové secese. Patří mezi ně například Jurkovičův dům (800 m), Chaloupka (900 m), Jestřábí (250 m) či Hudební pavilon (300 m).

Centrem lázní je luhačovická kolonáda (500 m), která prošla nedávno kompletní rekonstrukcí, a tak je dnes oblíbeným místem vycházek. Z vily se k ní snadno dostanete příjemnou procházkou zelení. Tvoří ji Velká kolonáda, Malá kolonáda a hala Vincentky (700 m), kde je možné ochutnat nejznámější z luhačovických pramenů. K místním léčivým pramenům patří také pramen Amandka (750 m), Nový Julibejní (800 m), pramen Dr. Štastného (1 km) či Ottovka (1 km).

Přímo v Luhačovicích lákají k návštěvě zámek Luhačovice (2,7 km), Minigalerie rozhleden (2 km) a Muzeum luhačovického Zálesí (1,7 km). Oblíbenými výletními cíli v okolí jsou například rozhledna Na Skalce (14 km), Muzeum Jana Amose Komenského (19 km), zřícenina Janův hrad (13 km) a zámek Vizovice (19 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkové pokoje Classic se nacházejí ve druhém patře vily. Jsou vybaveny moderním nábytkem, televizí a WiFi připojením. Jejich součástí je také vlastní koupelna.

Dvoulůžkové pokoje VIP se nacházejí v prvním patře vily a kromě stylového retro vybavení je jejich součástí také balkon s posezením. Samozřejmostí je také vlastní koupelna, televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na snídani ve formě bufetu s pestrým výběrem studených i teplých pokrmů. Těšte se například na vajíčka na různé způsoby, čerstvé pečivo, výběr uzenin a sýrů, cereálie, mléčné výrobky, domácí dezerty a samozřejmě ovoce a zeleninu.

Vládní vila Luhačovice

Vládní vila Luhačovice

Leoše Janáčka 270 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Ing. Rostislav Kovařík IČ: 65792050


+420 722 927 927

info@vila-luhacovice.cz

Check In
15:00 - 16:00
Check Out
8:00 - 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 50 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
2 km