Navštivte Hotel Paris *** v Mariánských Lázních s vlastním balneo provozem. Pro zlepšení nebo utužení zdraví je kombinace tradiční lázeňské léčby, přírodních zdrojů a kulturního prostředí tou nejlepší kombinací. Kromě různorodých procedur a masáží na vás čeká bezbariérové ubytování, výborná polopenze, i káva s dezertem, kterou si v centru lázeňského města obklopeném přírodou vychutnáte mnohonásobně lépe než doma.

O ubytování

Hotel Paris *** se nachází v srdci Mariánských lázní na překrásném Goetheho náměstí, doslova několik kroků od Hlavní promenády se Zpívající fontánou. Kdykoliv tak můžete ochutnat blahodárné minerální prameny, například Rudolfův, Mariin či Křížový.

Nedaleké Římské lázně nabízejí historickou atmosféru lázní vybudovaných již v roce 1896 i nejmodernější lázeňské procedury. V parku Bohemium (2,5 km) najdete jedinečnou expozici více než 70 miniatur významných staveb z celé České republiky. Vydejte se příjemnou procházkou na vyhlídky, ze kterých uvidíte celé lázeňské město jako na dlani. Mezi ty nejoblíbenější patří Clementsova (800 m), Mescéryho (800 m) či Karola (1 km).

A zůstat nemusíte jen u jedněch lázní, k výletů lákají i další oblíbený lázeňská města v okolí, zejména Konstantinovy Lázně (29,5 km), Františkovy Lázně (40,7 km) a Karlovy Vary (46,9 km). Nebo si udělejte výlet po památkách, na dosah budete mít třeba zámek Kynžvart (11,5 km), svého času sídlo knížete Metternicha, zámek a hrad Bečov (24,1 km), hrad Loket (34,9 km) či klášter Teplá (14 km).

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Standard (23 m²) laděný do historického stylu nabídne výhled do dvora. K vybavení patří satelitní televize, WiFi připojení, ledničky a vlastní koupeny s fénem. Nechybí ani posezení, skříň, psací stůl, telefon a trezor na vaše cennosti. Do pokoje je navíc možné přidat přistýlku. Senioři a hendikepovaní hosté pak jistě ocení výtah a bezbariérovost celého hotelu.

Za příplatek můžete zvolit také o trochu větší variantu (25 m²) s balkonem a nádherným výhledem na Goethovo náměstí, vybavení jinak zůstává stejné. Také v tomto případě je možné přidat přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s terasou si ráno vychutnáte bohatou bufetovou snídani. Večer se podávají servírované večeře s výběrem z menu a nechybí ani oblíbený salátový bar.

Kde budete relaxovat?

V hotelu si můžete dopřát řadu relaxačních a léčebných procedur jako jsou různé druhy masáží či koupelí.

Hotel Paris ***

Hotel Paris ***

Goethovo náměstí 15/3 , Mariánské Lázně
Česká republika

+420 354 628 897

info@hotelparis.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 290 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
100 m
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,4 km
Sjezdovka
0,6 km