Aktivní pobyt s možností relaxace přímo v Harrachově pro dva. Ubytováni budete v Penzionu Eden. Těšte se na skvělou polopenzi a také možnost odpočinku s 50% slevou v masážní vířivce. Parkování u penzionu zdarma!

O ubytování

V proslulém horském městečku Harrachov, které se nachází pod Čertovou horou a v obležení krkonošské přírody, najdete útulný rodinný Penzion Eden. Ať už toužíte po aktivní dovolené plné turistiky nebo naopak po klidném relaxačním pobytu, tohle je to pravé místo. Ke známým Mumlavským vodopádům se od penzionu projdete jen cca 3,2 km a odsud se vám rozprostírá stovka dalších cestiček, které lákají k prozkoumání za každého ročního období. Nedaleko penzionu najdete bobovou dráhu s lanovým parkem (250 m) a pivní lázně (350 m).

V zimě zase oceníte blízkost lyžařského areálu Harrachov, jehož sjezdovky jsou vzdáleny pouze 1 km od ubytování. Další skvělé možnosti zimních sportů nabízejí nedaleká střediska v Rokytnici nad Jizerou (12 km) nebo Tanvaldský Špičák (10 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortně vybavených dvoulůžkových pokojích s vlastní koupelnou se sprchou nebo vanou.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci, která je součástí penzionu, se podává polopenze. Těšte se na dobroty české i evropské kuchyně. Po náročné túře si dejte něco dobrého na baru. Během odpoledne si také vychutnáte neomezenou konzumaci více než 7 druhů kávy i čaje.

Kde budete relaxovat?

Naložte se přímo v penzionu EDEN do úplně nové masážní vířivky s 69 tryskami a světelnou terapií. Jistě užijete i relaxaci v bazénu a v sauně nebo si dopřejete jednu z 11 masáží s parádní slevou. V penzionu vám rádi zajistí i vstup do solné jeskyně.

Penzion Eden

Penzion Eden

Harrachov 32 , Harrachov
Česká republika

+420 775 119 001

azmedia@email.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za poplatek 70-100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
1 km