Vychutnejte si čerstvý horský vzduch na pobytu v Parkhotelu Harrachov *** v západní části Krkonoš. Čekají vás pohodlné pokoje, polopenze s all inclusive nápoji během večeře i slevová Harrachov Card. Přírodních krás je všude kolem nepočítaně a stejně tak turistických stezek.

O ubytování

Parkhotel Harrachov *** se nachází asi 1,5 km od centra města Harrachov v klidné části zvané Rýžoviště. Je ideální volbou pro odpočinek i aktivní dovolenou v jakémkoli ročním období.

Nejbližší vlek je vzdálen pouze 200 m od hotelu a nabízí snadné napojení na sjezdovky Skiareálu Harrachov. Okolí nabízí skvělé podmínky pro turistiku a cykloturistiku. Vydejte se například na Čertovu horu (3 km), k Mumlavskému vodopádu (2 km) nebo si projděte Včelí naučnou stezku (1 km). Přímo v Harrachově můžete navštívit hornické muzeum (2 km) nebo třeba sklárnu Novosad (4 km), která je nejstarší sklárnou na světě a dnes k ní patří i oblíbený pivovar. Jedinečným zážitkem je nostalgická jízda vlakem s unikátní ozubnicovou lokomotivou do Tanvaldu.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji vybaveném televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou. Většina pokojů má krásný výhled na Čertovu horu.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci s terasou a úchvatným výhledem na Černou horu se můžete těšit na snídaně a večeře ve formě bohatého bufetu. Stačí si vybrat z pestré nabídky domácí kuchyně. Pochutnáte si například na polévkách, teplých i studených pokrmech, přílohách, zeleninových salátech a domácích moučnících. K posezení se sklenkou lahodné kávy či oblíbeného alkoholického nápoje přímo vybízí lobby bar s bio krbem. Večer si také můžete zpříjemnit partií kulečníku, zaházet si šipky nebo si dát turnaj v ping pongu.

Kde budete relaxovat?

Starostem všedního dne snadno uniknete v hotelovém wellness centru. Prohřejte se ve finské nebo infra sauně a oddychněte si v příjemné relaxační místnosti. Dopřejte si také některou z masáží.

Cestujete s dětmi?

V hotelu najdou skvělé zázemí i malí hosté. Pro nejmladší děti je připravena prostorná herna s mnoha hračkami, kreslícím ateliérem a plátnem na promítání pohádek. Na venkovním hřišti najdou děti skluzavku, houpací talíře, provazovou stěnu, mini horolezeckou stěnu, pískoviště, houpačky či velkou trampolínu.

Něco navíc

Během pobytu se rozhodně nudit nebudete. Zahrát si zde můžete kulečník, šipky, stolní tenis i air hockey. Na recepci je možné si zapůjčit stolní hry i knihy v češtině, angličtině, němčině i francouzštině.

Parkhotel Harrachov ***

Parkhotel Harrachov ***

Rýžoviště 485 , Harrachov
Česká republika

+420 481 529 395

rezervace@park-hotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 295 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od jezera
18,5 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
0,2 km
Běžkování
0,2 km