Rodinný Hotel Apollon *** vás přivítá v samotném centru jednoho z nejznámějších jihomoravských městeček. Valtice jsou proslulé především výborným vínem a krásným barokním zámkem. Z pobytu zde byste se tedy neměli vrátit dříve, než řádně poznáte Lednicko-valtický areál a místní víno.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel odpovídal popisu na Travelkingu, personál byl příjemný a i navzdory opatřením kvůli COVID-19 jsme si pobyt užili. Degustace v hotelovém sklípku proběhla v omezeném počtu a jen do 20:00. Večeře byly bohaté, sice jen jedno jídlo, ale bylo ho dostatečné množství. Snídaně byly bohaté též, mně osobně chyběly třeba ještě volská oka nebo míchaná vajíčka, ale to je jen drobnost. Prostředí Valtic bylo pěkné.”

Lukáš Fecko - Vedoucí IT týmu
Osobně ověřeno v: Říjnu 2020

O ubytování

Hotel Apollon *** najdete ve Valticích na jižní Moravě. Vydejte se na výlet k zámku Valtice s přilehlým zámeckým parkem, Lednicko-valtickém areálu (UNESCO), vodní nádrži Nové Mlýny či té Věstonické, anebo do CHKO Pálava. Za zábavou zamiřte do Aqualandu Moravia (25 km) nebo do rakouských lázní Laa an der Thaya (33 km).

Kde budete spát?

Hotel má k dispozici celkem 22 pokojů. Ubytovaní budete v komfortním dvoulůžkovém pokoji s televizí, telefonem, WiFi připojením a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se posilníte snídaní ve formě bufetu, která se podává přímo v prostorné hotelové restauraci s barem. Po návratu z výletů si zase vychutnáte večeři o dvou chodech. Těšit se můžete na krajové speciality a samozřejmě na ta nejlepší vína především z valtické a mikulovské oblasti.

Hotel Apollon ***

Hotel Apollon ***

Petra Bezruče , Valtice
Česká republika

Provozuje společnost:
TIADO, s.r.o. IČ: 26234289


+420 602 525 584

recepce@hotel-apollon.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětské hřiště
Kolárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od jezera
4 km
Zastávka
0,3 km