Odpočiňte si netradičně v pivních lázních v Poděbradech. Užijete si relax ve stylu Hrabalových Postřižin, v ceně máte snídani, konzumaci postřižinského ležáku během pivní koupele (lze vybrat i jinou) a další procedury jako masáže a zábaly.

O ubytování

Regenerační centrum IRIS najdete na náměstí T. G. Masaryka v lázeňských Poděbradech přímo naproti lázeňskému parku. Vydejte se k zámku Poděbrady, Poděbradskému orloji, anebo do jednoho z muzeí (Film Legends Muzeum, muzeum lega, Polabské muzeum. Na výlet se vydejte k jezeru Poděbrady (1,6 km), přírodní rezervace Libický luh (11 km) či do Nymburku (9 km).

Kde budete spát?

Regenerační centrum IRIS ubytování nenabízí, proto budete bydlet v jednom z následujících apartmánů a hotelů.

Apartmány IRIS najdete u lázeňské kolonády přímo uprostřed lázeňského parku. Apartmány jsou příjemně zařízené, vybavené kuchyňským koutem s minibarem, mikrovlnou troubou, lednicí a mají vlastní koupelnu. V kavárně Martínek v přízemí se podávají snídaně.

V případě plné kapacity budete ubytováni v obdobně vybavených apartmánech Rafael nebo Hotelu Soudek ***. Za příplatek pak můžete bydlet i v 3* Penzionu Villa A. Málka či v Zámeckém penzionu. Ve všech ubytovacích zařízeních vás čekají krásné pokoje s vlastní koupelnou a dalším vybavením.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na kontinentálních snídaních v místě vašeho ubytování.

Kde budete relaxovat?

Regenerační centrum IRIS nabízí speciální pivní koupel ve stylu Hrabalových Postřižin s neomezeným popíjením postřižinského kvasnicového ležáku. Pivo má silné detoxikační účinky a zároveň působí regeneračně na vlasy, kůži a nervovou soustavu. Kdyby vás pivo nelákalo, zkuste koupel s belgickou čokoládovou, anebo tu vinnou či kokosovou. Ke každému druhu koupele se podává ještě speciální tematické občerstvení a provádí masáž šíje.

Regenerační centrum IRIS

Regenerační centrum IRIS

Nám. T. G. M. 1412 , Poděbrady
Česká republika

739 401 514

info@rc-iris.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6,4 km
Vzdálenost od lázní
6,3 km
Zastávka
0,1 km