Černý orel - to je ta pravá destinace pro všechny milovníky zlatavého moku. Pivovar a 4* hotel v jednom vás dostane neomezenou konzumací piva, relaxační masáží nebo třeba výbornou večeří.
Černý orel - to je ta pravá destinace pro všechny milovníky zlatavého moku. Pivovar a 4* hotel v jednom vás dostane neomezenou konzumací piva, relaxační masáží nebo třeba výbornou večeří.

Dovolená přímo v centru Kroměříže

Hotel Černý orel**** najdete přímo v centru Kroměříže a zároveň jen 200 m od proslulého zámku a zahrad, které najdete na seznamu UNESCO.

Pokoje hotelu odpovídají standardu 4*- jsou prostorné, vzdušné a komfortně zařízené.

Něco dobrého na zub si dopřejte v restauraci, kde se podávají jak tradiční české pokrmy, tak i mezinárodní kuchyně. 1x za pobyt si také vychutnáte večeři, která se skládá z:

  • místní speciality Černý orel - 200 g hovězí steak z vysokého roštěnce, světlá sladová omáčka, grilovaná zelenina, bramborový dortík)
  • další speciality Černá orlice - 200 g kuřecí steak, tmavá sladová omáčka, glazírovaná zelenina, válečkové krokety

A malá zajímavost: o hotelu se zmiňovala i publikace celosvětové známého časopisu New York Times: 36 Hours - 125 Weekends in Europe, která se zaměřuje na nejzajímavější výletní místa Evropy.

Pivovar s exkurzí i ochutnávkou

Přímo v budově najdete malý pivovar, kde vás čeká exkurze s ochutnávkou alespoň 5 druhů piv. Pivovar sbírá také úspěchy, v roce 2014 získal ocenění za polotmavou 12° na brněnském Pivexu, zvíkovské Jarní ceně sládků a na Pivních slavnostech v Táboře.

Co podniknout v Kroměříži?

V Kroměříži určitě nevynechejte Arcibiskupský zámek a zahrady - oboje je součástí světového kulturního dědictví UNESCO. Zapomenout byste neměli ani na malebné centrum města.

V rámci balíčku získáte také lístky na vstup do muzea Karla Kryla, kroměřížského rodáka.

Černý Orel

Černý Orel

Velké náměstí 24/9 , Kroměříž
Česká republika

Provozuje společnost:
ČERNÝ OREL pivovar s.r.o. IČ: 01451243


573 332 769

recepce@cerny-orel.eu

Check In
Check Out
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování